Dominos Pizza Benzersiz Bir Paketle Karşınızda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dominos Pizza Benzersiz Bir Paketle Karşınızda

Domino’s Pizza’nın tadına doyulmaz 3 malzemeli spesiyal pizzası, özel baharatlarla marine edilip fırınlanmış Chicken Kickers’ı ve patates lezzeti tek bir pakette toplandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 28, 2010

28.09.2010

Domino’s Pizza’nın tadına doyulmaz 3 malzemeli spesiyal pizzası, özel baharatlarla marine edilip fırınlanmış Chicken Kickers’ı ve patates lezzeti tek bir pakette toplandı. Bundan böyle Paketos’la doymamanız imkansız.

13 Eylül’den itibaren Domino’s Pizza’larda satışa sunulan Paketos’un orta ve büyük boy olmak üzere iki seçeneği bulunuyor. Paketos, bir pakette 3 ayrı lezzet sunuyor. 3 kişilik orta boy Paketos’un içerisinde orta boy 3 malzemeli spesiyal pizza, 250 gram Chicken Kickers (tavuk parçaları), 200 gram elma dilim patates, 1 adet Meksika sos ve 1 adet yoğurt sos yer alıyor.

Bu paketle lezzete doyacaksınız! Pizza, tavuk ve patates bir arada. Domino’s Pizza’nın yeni sürprizi Paketos 13 Eylül’den itibaren tüm Domino’s Pizza şubelerinde lezzet avcılarını bekliyor. Domino’s Pizza’nın tadına doyulmaz 3 malzemeli spesiyal pizzası, vazgeçilmez lezzet patates ve özel baharatlarla marine edilip fırınlanmış enfes tavuk parçacıkları… Tüm bu tatlara tek bir pakette sahip olmak ister miydiniz? Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Paketos, tam da bu isteğinize yanıt veriyor.

Paketos’un orta boyunda 250 gram Chicken Kickers, 200 gram elma dilim patates, orta boy 3 malzemeli spesiyal pizza, 1 adet Meksika sos ve 1 adet yoğurt sos yer alıyor. Orta boy Paketos 18,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor ve 3 kişiyi rahatlıkla doyuruyor. Büyük boy Paketos’ta ise büyük boy 3 malzemeli spesiyal pizza, 300 gram Chicken Kickers (tavuk parçaları), 200 gram elma dilim patates, 1 adet Meksika sos ve 1 adet yoğurt sos bulunuyor. 5 kişilik olan büyük Paketos ise Domino’s Pizza’larda 25,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda ANINDA BEDAVA garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor. Domino’s Pizza, tüm ürünlerini en taze ve sağlıklı malzemeleri kullanarak hazırlıyor. Domino’s Pizza hakkında ayrıntılı bilgi almak veya size özel sürprizlerden haberdar olmak için www.dominos.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın yeniliklerini takip ederek, en özel tatları denemeye devam edin!

İstanbul Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT