Domino’s Pizza Haftası Başlıyor: ‘3 al 1 öde’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza Haftası Başlıyor: ‘3 al 1 öde’

Yaz gecelerinde arkadaş sohbetleri uzarken, Domino’s Pizza da lezzeti ile birliktelikleri taçlandırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2013

Yaz gecelerinde arkadaş sohbetleri uzarken, Domino’s Pizza da lezzeti ile birliktelikleri taçlandırıyor. Açlık anında lezzetiyle akılları baştan alan Domino’s, Temmuz ayının ilk haftasına özel bir kampanya ile pizza severleri şaşırtıyor. “Bir pizza asla yetmez” diyen pizza tutkunlarına özel promosyon hazırlayan Domino’s, 01–09 Temmuz tarihleri arasında orta boy karışık pizza siparişi verenlere, gel- al serviste 3 pizza birden sunuyor.

Domino’s lezzet ustaları tarafından en taze malzemelerle ve özenle hazırlanan pizzalar, lezzet avcılarının favorisi olurken, cazip promosyonlar da pizza tutkusunu pekiştiriyor. Temmuz ayının ilk haftası boyunca Domino’s Pizza’dan 3 adet orta boy Karışık Pizza alanlar, 1 adedinin fiyatını ödeyerek pizza dolu bir hafta geçiriyor.

Domino’s Pizza’nın karışık lezzeti; dalından koparılmış domateslerin özel formülle harmanlanmasıyla hazırlanan domates sosu, mozerella peyniri, sosis, yeşil biber, mantar, mısır ve sucuğun eşsiz birleşimiyle ortaya çıkıyor.

Siz de Gel-al serviste geçerli olan Domino’s Pizza’nın eşsiz kampanyası için Domino’s şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT