Domino’s Pizza’dan Hafifleten Lezzet: Garden Salata

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Hafifleten Lezzet: Garden Salata

Salatasında büyük lezzetler arayanlar; Domino’s Pizza’nın Garden salatası kesinlikle size hitap ediyor. Türkiye’nin hayran olduğu lezzet Domino’s Pizza, özellikle yaz aylarında salata tercih edenlere farklı bir seçenek sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 20, 2011

20.07.2011

Unutulmaz anların tamamlayıcısı Domino’s Pizza, şimdi de yaza özel çok hafif bir alternatif sunuyor. “Salatasız yapamam” diyorsanız; Domino’s Pizza “ Garden” salatası ile her zamanki gibi yanınızda oluyor. Zeytinyağı ve limon sosu ile yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti Garden salatanın cazibesine karşı koyamayacaksınız.

Salatasında büyük lezzetler arayanlar; Domino’s Pizza’nın Garden salatası kesinlikle size hitap ediyor. Türkiye’nin hayran olduğu lezzet Domino’s Pizza, özellikle yaz aylarında salata tercih edenlere farklı bir seçenek sunuyor. Formuna dikkate ederken aynı zamanda damak zevkinden ödün vermeyenleri Garden salata ile buluşturan Domino’s, lezzetli salatası ile kalbinizi fethediyor.

Havuç, göbek salata, mısır, kırmızı köz biber ve zeytinden oluşan Garden salata, vitamin dolu zengin içeriği ile iştah kabartıyor; görüntüsüyle baştan çıkarıyor. Bu yazın gözdesi olmaya hazırlanan Garden salata, dalından koparılmış taze sebzeleri sofranıza getiriyor.

Çeşit çeşit lezzetlerle harmanlanmış Garden salata ile hem doyurucu hem de hafif bir öğün için; 444 33 22, www.dominospizza.com.tr ya da Domino’s Pizza iPhone applications’ndan anında siparişinizi verebilirsiniz. Pratik aynı zamanda benzersiz tatlar yakalamak ve sofralarını süslemek isteyenler için Domino’s Pizza, Garden salatayı 30 dakikada kapınıza getiriyor.

İstanbul Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT