Domino’s Pizza’dan Lezzet Üçlemesi ‘1+1+1’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Lezzet Üçlemesi ‘1+1+1’

Domino’s Pizza’nın tartışmasız en cazip kampanyası 1+1+1, lezzet yolculuğunu üçe katlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2012

Yemek yemeyi ziyafete, birlikteliği lezzetli anlara ve pizzayı eğlenceye dönüştüren Domino’s, her şey pizza severler için diyor ve yepyeni kampanyası ile akılları baştan alıyor. Domino’s Pizza’nın tartışmasız en cazip kampanyası 1+1+1, lezzet yolculuğunu üçe katlıyor. Domino’s’un üç birlik yeni kampanyasında; Mangal Lezzetleri’nden orta boy bir pizza alana bir adet orta boy pizza ve 1 Litre Coca-Cola hediye…

Hamurunun üzerinde eriyen nefis mozerella peyniri ve birbirinden taze malzemeleriyle büyük küçük herkesin lezzet kaçamağı Domino’s, çılgın kampanyası ile 1–9 Aralık tarihlerinde de pizza tutkunlarına ziyafet sunuyor. Domino’s Pizza’nın yepyeni promosyonu kapsamında; Mangal Lezzetleri’nden birini tercih edenlere, istediği çeşit orta boy herhangi bir pizza ve bir litre Coca-Cola ücretsiz olarak sunuluyor.

Türk damak tadının gelişmiş lezzetlerini pizzaları ile buluşturan Domino’s, Mangal Lezzetleri ile de geleneksel tatlardan ödün vermeyenlerin gözdesi… Etli ve tavuklu seçeneklerinden oluşan Mangal Lezzetleri, karşı konulmaz tadı ve görüntüsüyle iştah kabartıyor.

Etli Manga Pizza; yüzde 100 dana etinden üretilmiş biftek parçaları, misket köfte, mangalın vazgeçilmezleri küp sucuk, yeşilbiber ve cherry domates ile bir araya gelerek Domino’s Pizza lezzet kutusu ile sofralara taşınıyor. Nefis Tavuklu Mangal Pizza ise; yüzde 100 gerçek but ve tavukgöğsü parçaları, Meksika biberi, soğan, kurutulmuş domates, badem, sarımsak, karabiber, kişniş ve kimyonun eşsiz birlikteliği ile kaplanarak; mısırlı, mantarlı, yeşilbiberli Dominos’un leziz pizzasına lezzet katıyor.

Siz de bu lezzet deneyiminin bir parçası olmak ve cazip promosyon fırsatından yararlanabilmek için; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone applications’ndan sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın kışkırtıcı lezzetleri 30 dakika da kapınızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT