Domino’s Pizza’dan Parti Menüsü

Domino’s Pizza’dan Parti Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Parti Menüsü

3 orta boy Cazip Pizza, 2 ekstra lezzet ve 2 adet litrelik içecekten oluşan Parti Menüsü, her yıl olduğu gibi yine yılbaşı gecesi planlarına eşlik edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2017

Domino’s Pizza’nın 3 orta boy Cazip Pizza, 2 ekstra lezzet ve 2 adet litrelik içecekten oluşan Parti Menüsü, her yıl olduğu gibi yine yılbaşı gecesi planlarına eşlik edecek. Evde arkadaşlarla bir araya geldiğinde veya hızlıca bir şeyler atıştırıp geceye devam etmek istediğinde, Parti Menüsü en nefis ve pratik lezzet çözümü olacak.

Yılbaşı gecesi çılgın bir parti planlayanlar veya evde hızlıca atıştırıp geceye dışarıda devam edecek olanlar için bu yıl da vazgeçilmez davetli Domino’s Pizza olacak! Yeni yıla nasıl girersen tüm yıl öyle geçer diye düşünenleri, yılbaşı gecesinin heyecanına en leziz şekilde hazırlayacak Domino’s Pizza lezzetleri, Parti Menüsü’nde bir araya geliyor.

Domino’s Pizza’nın partilere renk katan nefis menüsü içerisinde, kendin seçeceğin 3 orta boy Cazip Pizza, 2 ekstra lezzet ve 2 adet litrelik içecek yer alıyor. Parti menüsü sayesinde, yılbaşı gecesi ne yiyeceğiz diye düşünmeye gerek kalmıyor, herkesi birleştiren Domino’s Pizza lezzetleri en rahat çözüm oluyor.

Domino’s Pizza lezzetlerine ulaşmak için www.dominos.com.tr veya mobil uygulamaya girmek, en yakındaki Domino’s şubesine gitmek ya da telefonla sipariş vermek mümkün. Tek tıkla ya da bir telefonla pizzanız yılbaşı gecesi de olsa, 30 dakikada kapıda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT