Domino’s Pizza’dan Trend Yaratacak 3 Yeni Lezzet

Domino’s Pizza’dan Trend Yaratacak 3 Yeni Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Trend Yaratacak 3 Yeni Lezzet

Domino’s Pizza menüsüne eklenen 3 yeni tarif farklı beğenileri olanları hızla cezbediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2016

Domino’s Pizza menüsüne eklenen 3 yeni tarif farklı beğenileri olanları hızla cezbediyor. Daha yalın lezzetlerden yana olanlar ve peynir severler için ‘4 Peynirli Pizza’, geleneksel tatlarla pizzanın çekiciliğini birleştiren etobur lezzet ‘Dönerli Pizza’ ve yepyeni bir trend yaratacağı her halinden belli olan ‘paylaşımcı’ lezzet ‘Çikolatalı Kek’…

Domino’s Pizza 500’e yakın şubesi ile Türkiye’nin dört bir yanında yüzbinlerce pizza severin kalbinin sesini dinledi ve 2016’ya damga vuracak özel 3 yeni lezzet yarattı. Herkesin beğenisi farklıdır diyerek çeşitlerine çeşit katan Domino’s Pizza’nın yeni güzelleri, alışılmış lezzetlerin ötesine geçmek isteyenlere sesleniyor. Şefin Özel Lezzetleri kategorisine eklenen iki yeni pizza tarifi, pizzasını öyle herkesinki gibi değil, daha yalın veya daha ‘yerel’ isteyenler için özel yaratıldı. Tatlı dünyasını fethedecek Çikolatalı Kek ise yepyeni bir trendin habercisi.

Peynir aşkına adanmış yalın lezzet: 4 Peynirli Pizza
Pizzadan vazgeçemeyen ama klasik bol malzemeli pizzaları da pek tercih etmeyenler için yepyeni bir tarif… Fırından çıkan erimiş harika peynirleri ile 4 Peynirli Pizza, pizza yerken farklı tatların bombardımanına tutulmak yerine daha az lezzeti özümseyerek yemek isteyenlere hitap ediyor. Şimdiye kadar denediğiniz hiçbir Domino’s lezzetine benzemeyen bu yeni tarif, damaklarınızda zarif bir hava estiriyor. Bu lezzete uygun olarak Domino’s Pizza’nın önerisi, yeni pizzayı ince hamuruyla denemeniz.

Kültürlerarası etkileşimin zirvesi: Dönerli Pizza
Et severler için nice tarifler yaratıldı, ancak döneri bağrına basan bir pizzaya denk gelmek çok da kolay değildi. Geleneksel mis gibi döner lezzetinin bizdenliğini, leziz hamuru üzerinde mantar, soğan ve yeşilbiberle birleştiren Domino’s Pizza, bu tarifle et severlerin gönlünü kazanıyor. Bu tarif, damak tadı hem Avrupai lezzetleri arayan, hem de dönerin cazibesine hayır diyemeyenler için yepyeni bir klasik haline geleceğe benziyor.

Paylaşmayı alışkanlık haline getirecek: Çikolatalı Kek
Bundan yıllar yıllar önce Sufle’nin her eve gireceğini ve pizza ile anılacağını kim bilebilirdi? Domino’s Pizza sayesinde bu lezzet gündelik hayatımızın bir alışkanlığı haline geldi. Şimdi de Sufle’ye en az onun kadar iddialı bir kardeş geldi: Çikolatalı Kek. Pizzasının üstünde şöyle güzel bir çikolata ziyafeti çekmek isteyenler, küçük küpler halinde servis edilen bu Çikolatalı Kek ile hem lezzete doyacak hem de paylaşmanın zevkine. Fildişi beyaz çikolata parçacıklı Çikolatalı Kek ağızda dağılan bir lezzet festivali.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT