Domino’s Pizza’dan, Yaza Özel Seçimler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan, Yaza Özel Seçimler

Birlikteliklerin ve eğlencenin tartışmasız ilk akla gelen tadı Domino’s Pizza, az kaloriyle lezzeti bir arada sunuyor… Yaz aylarının iki gözdesi “Pizza Fit” ve “New York” sahip oldukları ince hamur ile hafif tatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 11, 2011

11.08.2011

Birlikteliklerin ve eğlencenin tartışmasız ilk akla gelen tadı Domino’s Pizza, az kaloriyle lezzeti bir arada sunuyor… Yaz aylarının iki gözdesi “Pizza Fit” ve “New York” sahip oldukları ince hamur ile hafif tatlar sunuyor.

“Az kalorili besinler lezzetli olur mu?” sorusuna inat Domino’s Pizza’dan tadına doyulmaz iki pizza… Her zevke ve beğeniye uygun pizzaları sofralarla buluşturan Domino’s Pizza’nın ince hamurlu pizzaları hem formuna dikkat edenleri hem de lezzet peşinde koşanları şımartıyor. Domino’s Pizza’nın iştah kabartan lezzetleri; cezbeden kokusu ve ağız sulandıran görüntüsü ile sizi lezzet yolculuğuna çıkartıyor.

Mozzarella ve tulum peyniri, domates, kekik, fesleğenden oluşan sırrı ile akılları çelen Pizza Fit, incecik hamuru ile kalori hesabı yaptırmıyor. Pizza Fit’in incecik hamuru ve sağlıklı malzemeleri pizza tutkunlarına benzersiz bir yaz keyfi yaşatıyor. Pizzada ince hamur ve az malzeme seviyorum diyorsanız; dayanılmaz lezzete sahip Pizza Fit favoriniz olacak.

İncecik hamurun üzerine mozzarella peyniri ve New York Pepperoni’nin mükemmel karışımıyla hazırlanan New York Pizza ise ince hamurlu pizzada et tercih edenlerin gözdesi…

Domino’s Pizza’nın incecik hamur ile hazırlanan pizza seçeneklerini henüz denemediyseniz; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone applications’ndan pizzanızın siparişini verebilirsiniz. Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT