Domino’s Sevgililer Günü’nde Yalnız Kalpleri Isıtıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Sevgililer Günü’nde Yalnız Kalpleri Isıtıyor

Yalnızlığın keyfi Domino’s Pizza ile çıkar diyorsanız; Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü’ne özel promosyonunu kaçırmayın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2012

09.02.2012

Sevgililer Günü’nde yalnızım diye üzülmeyin… Domino’s Pizza, Sevgililer Günü’ne özel promosyonu “Damsız Menü” ile yalnızlığı keyifli bir hale getiriyor. Damsız Menü’de Domino’s Pizza’nın efsanevi lezzeti Extravaganzza, elma dilim patates, sufle ve kutu içecek 16. 90 TL…

Domino’s Pizza, dumanı üstünde tüten lezzetleri ile Sevgililer Günü’nü de tek kişilik ziyafete dönüştürüyor. Soğuk kış günlerinde sıcacık lezzetleriyle içinizi ısıtan Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü menüsü “Damsız”, çiftleri kıskandırıyor.

Domino’s Pizza’nın 14 Şubat’a özel menüsündeki lezzetler iştah kabartan görüntüsü ile aklınızı başınızdan alacak. Domino’s Pizza’nın akıllarda yer eden lezzeti Extravaganzza mozerella peyniri, pepperoni, jambon, sosis, soğan, yeşilbiber, mantar, siyah zeytin ve mısırın dayanılmaz karışımından oluşuyor. Domino’s Pizza’nın suflesi ise akışkan çikolatası ile baştan çıkarıyor.

Yalnızlığın keyfi Domino’s Pizza ile çıkar diyorsanız; Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü’ne özel promosyonunu kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT