Domino’s Yeni Sosuyla Lezzet'ini Tamamen Yeniledi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Yeni Sosuyla Lezzet'ini Tamamen Yeniledi

Domino’s, yeni pizza sosu ile lezzetine güvenini “ Beğenmezsen bedava!” ile ispatlıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 16, 2012

16.02.2012

Domino’s, yeni pizza sosu ile lezzetine güvenini “ Beğenmezsen bedava!” ile ispatlıyor

Yoğun geçen bir günün ya da stresli bir toplantının ardından güne yeniden taptaze başlamanızı sağlayan Domino’s Pizza, hayatınızı kaçamak tadında renklendirmeye devam ediyor. Özel anlarınızda hayatın keyfini birlikte çıkarabilmek için sürekli yanınızda olan Domino’s Pizza,“gizli formülü” ile yenilenen sosuyla harmanladığı lezzetini pizzaseverlerin beğenisine sunuyor. En taze ve kaliteli pizzaları sofralarla buluşturan Domino’s, “Beğenmezsen bedava” sloganıyla da lezzet garantisi veriyor...

Canınız pizza istediğinde akla ilk gelen lezzet Domino’s, geliştirdiği tadı ile sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Hızlı, taze, sağlıklı, bol seçenekli ve eğlenceli pizzaların yaratıcısı Domino’s, yenilenen lezzetini göz alıcı görüntüsü ile birlikte tutkunlarıyla buluşturuyor.

Malzemelerin en doğal halini “Mahalledeki manavdan daha taze” sloganıyla ve büyük bir tutkuyla hazırlayan Domino’s, geliştirdiği lezzeti ile sofraları ziyafete dönüştürüyor. Domino’s Pizza, tarladan topladığı domates ve biberi yüzde yüz mozarella peynirini, Türkiye’nin önde gelen et üretici firmalarından temin ettiği lezzetleri ile harmanlayıp, kişiye özel taze açılmış hamuruyla buluşturarak evinize getiriyor.

İş toplantıları, dizi saatleri, futbol karşılaşmaları ve sinema keyfi ile özdeşleşen Domino’s; Türk damak tadına en uygun pizzası Bol Malzemos ile gönüllerde taht kurarken mönüsünde bulunan yöresel pizzaları “Kayseri Ateşi” ve “Kumru” ile de beğeni toplamaya devam ediyor.

Yapılan tüketici araştırmaları, yeni sosumuz ile hazırlanan pizzalarımızın belirgin olarak tüm pizzalardan daha lezzetli olduğunu gösteriyor. Siz de bu leziz maceraya dâhil olmak isterseniz Domino’s Pizza’nın lezzet kaçamaklarından birini hemen sipariş edebilirsiniz.

www.dominospizza.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT