Domino’s, Zengin Malzemeli Pizzası

Domino’s, Zengin Malzemeli Pizzası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s, Zengin Malzemeli Pizzası

12 farklı malzemenin eşsiz lezzeti “Bol Malzemos”da buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 25, 2014

Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri Domino’s, pizzada bol malzeme sevenlerin yüzünü güldürüyor. Pizzanın en zengin malzemeli ve lezzetli hali Bol Malzemos, pizza severlerin midesinde taht kuruyor. 12 farklı malzemeden oluşan Bol Malzemos, orta boyu için uygulanan promosyon fiyatı ile de akılları baştan alıyor.

Doyurucu lezzetiyle damaklarda yer eden Bol Malzemos’un orta boyu sadece 13.90 TL’ye Domino’s Pizza tutkunları ile buluşuyor. Sunduğu cazip kampanyaları ile lezzeti uygun fiyata sunan Domino’s, Bol Malzemos kampanyası ile sofraları şenlendiriyor.

Sipariş anında açılan taze hamuru ve malzemeleri ile lezzette doğallık ve tazelik arayanların tercihi Domino’s, zengin malzemeli pizzası Bol Malzemos ile de alışkanlıkları değiştiriyor. Bol Malzemos’un lezzet sırrını oluşturan 12 malzemesi; pizza sosu, mozerella peyniri, pepperoni, jambon, sosis, domates, sucuk, mantar, yeşilbiber, siyah zeytin, mısır, kekik ve susamdan oluşuyor.

Bol Mazlemos lezzetini yaşamak için; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone veya Android uygulamasından sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza lezzetleri 30 dakikada kapınızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT