Dondurmayla En Çok Yakışan Tatlılar Özsüt’te

Dondurmayla En Çok Yakışan Tatlılar Özsüt’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dondurmayla En Çok Yakışan Tatlılar Özsüt’te

Hepimize tatil hayali kurdurtan, yazın en sıcak dönemini yaşadığımız bu günlerde Özsüt, dondurmalı tatlılarıyla serinliği yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2016

Özsüt’ün geleneksel tatlıları ve leziz pastalarının dondurmayla eşsiz uyumu, sıcak yaz günlerinde şehrin ortasındayken bile deniz veya havuz kenarındaymış hissi yaşatacak. Özsüt’ün alametifarikası kazandibi, Balkanların meşhur tatlısı trileçe ya da birbirinden leziz pastalar... Özsüt’ün eşsiz dondurma topları hepsine çok yakışacak.

Hepimize tatil hayali kurdurtan, yazın en sıcak dönemini yaşadığımız bu günlerde Özsüt, dondurmalı tatlılarıyla serinliği yaşatacak. Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt AR-GE Ustası Göksal Yıldız tarafından hazırlanan pasta ve tatlılar dondurmayla buluştuğunda, deniz veya havuz kenarındaymış hissini şehrin ortasında vererek keyifli anlarımıza ortak olacak.

Sadece günlük, en taze çiftlik sütü ve Anadolu’nun dört bir yanında, dalından toplanmış meyvelerle hazırlanan, hiçbir koruyucu madde içermeyen, Türk damak tadına uygun Geleneksel Özsüt Dondurması, sütlü tatlılara, pastalara ve atıştırmalıklara, bu lezzet yolculuğunda eşlik ederek damakları şenlendirecek.

Özsüt’ün alametifarikası Kazandibi; geleneksel lezzet Tavukgöğsü; badem ve sütün muhteşem uyumuyla Keşkül; kızarmış üstü ayrı, içi ayrı sevilen Fırın Sütlaç; Sakız Adası’nın mis kokulu sakızıyla hazırlanan, Ege’nin hafif lezzeti Sakızlı Muhallebi ve Orman Meyveli Muhallebi; tel kadayıfın keşkül ile mükemmel birleşimiyle ortaya çıkan Kadayıflı Muhallebi, lezzetli dondurma toplarıyla harikalar yaratacak.

Balkanların meşhur tatlısı Karamelli Trileçe ve Orman Meyveli Trileçe; Fransa’nın vazgeçilmez tatları Supangle ve Sufle; özel olarak hazırlanan hamurla yapılan tazecik Waffle, Özsüt’ün 21 çeşit dondurmasının yanına çok yakışacak.

Hindistan cevizli ve bademli kek katları arasında sakızlı ve karadutlu dondurmayla tatlı bir esinti getiren İzmir; kakaolu kek katları arasında çikolatalı dondurma ve sütlü çikolatalı parfenin eşsiz uyumuyla Çok Çikolata; sade ve çikolatalı rokoko kremasının arasında yumuşacık beze ve bitter çikolatalı sosuyla büyük küçük herkesin bayıldığı Rokoko ile Özsüt’ün dondurmalı pastaları farklı lezzetler arayanların ilk tercihi olacak.

Şef Göksal Yıldız, formunu korumak isteyenleri de unutmadı. Stevia bitkisinin yapraklarındaki doğal özler kullanılarak hazırlanan, enerjileri yüzde 30 azaltılmış Şekersiz Fırın Sütlaç ve Şekersiz Kazandibi, Light Dondurma ile birleşerek hafif bir tatlı keyfi sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT