Döner Stop’tan İki Nefis Tarif: Gyro Stop ve Deluxe Stop

Döner Stop’tan İki Nefis Tarif: Gyro Stop ve Deluxe Stop

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Stop’tan İki Nefis Tarif: Gyro Stop ve Deluxe Stop

Karamelize soğanla et lezzetini birleştiren Deluxe Stop ise, gurme damaklara hitap ediyor. Özel Döner Stop reçeteleriyle yaratılan soslar ve taptaze ekmeklerle servis edilen leziz etlere ekstra keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2017

Döner lezzetini geleneksel sınırlarından çıkaran Döner Stop, imza lezzetlerine yenilerini ekledi. Yoğurt, salatalık, sarımsak ve özel baharatlarla hazırlanan sosuyla Gyro Stop farklı aromaların muhteşem uyumunu sunuyor.

Karamelize soğanla et lezzetini birleştiren Deluxe Stop ise, gurme damaklara hitap ediyor. Özel Döner Stop reçeteleriyle yaratılan soslar ve taptaze ekmeklerle servis edilen leziz etlere ekstra keyif katıyor.

Döner Stop, yine yeni alışkanlıklar yaratacak iki nefis tarifi menüsüne ekledi. Gyro Stop ve Deluxe Stop, özgün sosları, yumuşacık ekmekleri ve tabii ki harika döner lezzetiyle, Döner Stop sevenlerin favorileri arasına girecek.

Gyro Stop, Döner Stop’un benzersiz et döneri, sıcacık ciabatta ekmeği, taze yeşillikler, domates ve gyro sos ile hazırlanıyor. Gyro sos, beyaz rengini yoğurttan alıyor; içindeki salatalık, sarımsak ve baharatlarla tamamlanıyor. Gyro Stop, adeta farklı aromaların muhteşem uyumunu sergiliyor.

Deluxe Stop ise, gurme lezzet arayanlara hitap ediyor. Ete çok yakışan karamelize soğanla yepyeni bir et döner sandviç deneyimi sunuyor. Özel hamburger ekmeğinin içinde, taptaze yeşillikler, karamelize soğan ve cheddar sosu ile et döneri birleştiriyor.

Döner Stop, tamamı kendi özel tarifi olan soslarıyla hazırladığı döner sandviçlerle, döner dünyasına imzasını atıyor. Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris, Jalapeno Biberli ve Stop BBQ’den sonra yepyeni lezzetleriyle de menüsünü her gün zenginleştiriyor.

Döner Stop’ta tariflerin tümü restoranda taze olarak pişirilen dönerlerle, tertemiz ve evinizin mutfağında yapılmış gibi özenle hazırlanıyor. Hiçbir katkı maddesi eklenmeden, en sağlıklı ve hijyenik şekilde üretilen etlerin lezzeti bu özenden geliyor. Döner Stop sandviçlerinin ekmekleri de restoranlarda taze taze pişiriliyor.

Döner Stop’un menüsünde, et dönerin yanı sıra yine özel soslarla lezzeti dorukta tavuk döner ve köfte de bulunuyor. Bu inovatif sandviçlerin yanı sıra daha bildik lezzetler arayanlar için de Pilavlı Döner, Pilavlı Tavuklu ve Pilavlı Köfteli ile Mercimek Çorbası yine Döner Stop kalitesiyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT