Döner Stop’tan Üç Yeni İftar Menüsü

Döner Stop’tan Üç Yeni İftar Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Stop’tan Üç Yeni İftar Menüsü

Döner Stop’ta en kaliteli etlerle hazırlanan lezzetler, ev özeniyle, en sağlıklı ve hijyenik şekilde pişiriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2017

Döner Stop üç farklı iftar menüsüyle, Ramazan sofralarını ziyafete dönüştürüyor! Döner Stop’un en sevilen sandviçlerinden Stop Klasik, Stop Köfteli ve Tavuk Klasik, patates kızartması, gazlı içecek, su, mercimek çorbası ve fıstıklı baklava ile birlikte servis ediliyor. Doyurucu ve lezzetli menüler, 16,95 TL’den başlayan fiyatlarıyla çok da hesaplı.

Döner Stop bu yıl Ramazan ayında iftar keyfinin adresi olmaya hazır! Üçü de birbirinden leziz, doyurucu ve hesaplı menülerle Döner Stop, her iftarı bir ziyafete dönüştürüyor. Patates kızartması ve gazlı içecekle birlikte servis edilen Stop Klasik Menü, Stop Köfteli Menü ve Tavuk Klasik Menü’ye, Ramazan’da mercimek çorbası, su ve fıstıklı baklava eşlik ediyor. Etli menüler 19,95 TL, tavuklu menüler ise 16,95 TL’den servis ediliyor.

Ramazan boyunca Döner Stop’un İstanbul, Çanakkale, Bolu ve İzmit’teki 10 restoranından birini ziyaret edenler, leziz iftar menülerini akşam saat 18.00’den itibaren sipariş verebilirler. Döner Stop’ta en kaliteli etlerle hazırlanan lezzetler, ev özeniyle, en sağlıklı ve hijyenik şekilde pişiriliyor. Hiçbir katkı maddesi içermeyen malzemeleriyle de Ramazan’da iftar keyfini dilediğince yaşamayı mümkün kılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT