Dört Dörtlük Yeni Lezzetler Kiva Bomonti’de

Dört Dörtlük Yeni Lezzetler Kiva Bomonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dört Dörtlük Yeni Lezzetler Kiva Bomonti’de

Eylül ayının yıldız lezzetleri arasında, tam mevsiminde olan mürdüm eriğinin zeytinyağlı pirinç harcı ile doldurulmasıyla yapılan yöresine ait erik dolması da yerini alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 5, 2016

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan, lezzetlerini özüne sadık kalarak ve yöresel farklılıkları gözeterek hazırlayan Kiva, Eylül ayında konuklarını dört yeni lezzetle buluşturuyor. Mevsimin taptaze ürünleriyle hazırlanan maya, kelek dolması, erik dolması ve brakana sonbaharın iddialı tatları arasında yer alıyor.

Anadolu halk mutfağının özgün reçetelerinden ilham alarak konuklarına sunan Kiva Bomonti’nin binbir lezzetten oluşan zengin menüsüne eklenen maya, mevsim değişimiyle etli yemeklere geçiş yapmak isteyenler için uygun bir alternatif sunuyor. Sinop yöresine ait özgün tat, yeşil domates ve kırmızı etin enfes buluşması ile hazırlanıyor.

Kiva Bomonti’de Eylül ayında misafirlere sunulacak bir diğer yöresel lezzet kelek dolması. Kıyma ve pirinçle hazırlanan yemek, Güney Doğu Anadolu bölgesinin geleneksel usullerine göre pişiriliyor ve benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Eylül ayının yıldız lezzetleri arasında, tam mevsiminde olan mürdüm eriğinin zeytinyağlı pirinç harcı ile doldurulmasıyla yapılan yöresine ait erik dolması da yerini alıyor. Pomaklara özgü şerbetli hamur tatlısı brakana da ay boyunca mevsim yemeklerine eşlik eden yeni tatlar arasında bulunuyor.

Kiva Bomonti’de Anadolu lezzetlerini tatmak isteyenler, 0212 2962008 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT