Doyurucu ve Lezzetli Balık Ekmek Ziyafeti

Doyurucu ve Lezzetli Balık Ekmek Ziyafeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Doyurucu ve Lezzetli Balık Ekmek Ziyafeti

Doyurucu ve lezzetli bir alternatif arayanlar, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen bu enfes lezzeti tercih edebilirler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2014

Balık tutkunlarına farklı lezzet deneyimleri sunan Dardenia, şimdi de ekmek arası uskumru ızgara seçeneğiyle göz dolduruyor. Doyurucu ve lezzetli bir alternatif arayanlar, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen bu enfes lezzeti tercih edebilirler.

Uskumru ızgara, marul, karamelize soğan ve özel tartar sos, Dardenia’nın leziz, yumuşacık ekmeğinin arasına yerleşiyor… Dardenia Fish&Bread restoranlarında sunulan, uskumru ızgara ile hazırlanan balık ekmek, Dardenia’nın balıkseverlere sunduğu en yeni sürprizlerinden. Doyurucu, leziz ve pratik bir öğün için tercih edilebilecek bu alternatif, Dardenia’nın sıcak ve keyifli atmosferinde müdavimlerini bekliyor.

Dardenia lezzetleri, katkı maddesi ve koruyucu içermiyor. Dardenia, balık ekmeğin yanı sıra, balık çorbası, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklar gibi farklı seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.

Ekmek arası uskumru ızgaranın fiyatı 10,90 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT