Düğünlerin En Tatlı Hatırası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Düğünlerin En Tatlı Hatırası

Özsüt’ün lezzetli düğün pastaları kişi sayısına göre istenilen büyüklükte hazırlanabiliyor. Özsüt’ün özel tasarımlı pasta çeşitlerini www.ozsut.com.tr adresinden görebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 27, 2012

27.04.2012

Büyük bir dikkat ve özenle hazırlanan, heyecanla beklenen düğün törenleri… Bu davetlerin en önemli ayrıntısı ise kuşkusuz üzerinde çok konuşulan düğün pastalarıdır. Gelin ve damatlar için ayrı bir önem taşıyan düğün pastalarının seçimi çoğu zaman büyük bir telaş ve kararsızlık içinde yapılır. Özsüt ile tüm bu sorunlarınız çözüme kavuşuyor. Özsüt’ün tadına doyulmayan lezzetli düğün pastaları, çikolata-muz, çikolata-frambuaz, kanaş, meyve bahçesi, çikolata-fıstık, çikolata-krokan aromalarıyla kişiye özel olarak sunulabiliyor. Bu birbirinden özel düğün pastaları için, herhangi bir Özsüt şubesindeki pasta kataloğundan damak tadınıza en uygun çeşidi seçmeniz ve minimum 3 gün önceden sipariş vermeniz yeterli. Bırakın bu tatlı ayrıntıyı Özsüt sizin için hazırlasın, siz de düğününüzde bu lezzetin keyfini çıkarın…

Ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, evlilik törenlerinin unutulmaz ve kusursuz olmasını isteyen çiftlerin, kendi tercihlerine göre seçebildiği birbirinden lezzetli pastalar hazırlıyor. Özel lezzetiyle evlilik törenlerinin en tatlı anlarını süsleyen Özsüt, ‘Evleniyoruz’ ve “Mutluluklar” gibi pasta çeşitleriyle evlilik dünyasına ilk adımı atan çiftlerin mutluluğuna mutluluk katıyor. Özsüt’ün lezzetli düğün pastaları kişi sayısına göre istenilen büyüklükte hazırlanabiliyor. Özsüt’ün özel tasarımlı pasta çeşitlerini www.ozsut.com.tr adresinden görebilirsiniz.

1938’den bu yana tatlı severlere en güzel lezzetleri sunan Özsüt, bu başarısı için tüm ekip olarak büyük bir tutkuyla çalışıyor. Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan çikolataya kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konsept anlayışıyla sunan Özsüt, üretimini en sağlıklı koşullarda, yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriyor. Tüm malzemeleri özenle seçilen Özsüt lezzetleri aynı zamanda hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Özsüt lezzetleriyle tanışmak için bulunduğunuz yere en yakın Özsüt şubesini www.ozsut.com.tr web adresinden öğrenebilirsiniz.

*Özsüt’ün düğün pastalarının fiyatları dilim fiyatları (1 dilim fiyatı 10 TL) üzerinden belirleniyor

www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT