Dükkan Burger’den Bonkör Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dükkan Burger’den Bonkör Kampanya

Türkiye’de kaliteli et konseptinin öncüsü Dükkan’ın deneyim ve lezzetiyle yaratılan Dükkan Burger’de yepyeni bir kampanya sizleri bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 10, 2010

10.11.2010

Türkiye’de kaliteli et konseptinin öncüsü Dükkan’ın deneyim ve lezzetiyle yaratılan Dükkan Burger’de yepyeni bir kampanya sizleri bekliyor! Kampanya süresince Dükkan Burger’de yiyeceğiniz Dükkan Burger, “Bonkör Burger”e dönüşüyor ve size bir sonraki ziyafetinizde kola ve patates kuponu kazandırıyor!

Bugüne kadar benzerini yemediğiniz hamburgerleri tadabileceğiniz Dükkan Burger’lerde 31 Aralık tarihine kadar sizi kaçırılmaz bir fırsat bekliyor: Dükkan’ın tadı damağınızda kalan nefis ve özel hamburgeri Dükkan Burger, “Bonkör Burger”e dönüşüyor. Kampanya süresince herhangi bir Dükkan Burger şubesinde yiyeceğiniz Dükkan Burger’in kazandırdığı bedava kola ve patates kuponunu, bir sonraki Dükkan Burger ziyafetinizde kullanabiliyorsunuz.

Dükkan’ın kendi çifliğinden gelen 200 gr et, tatlı soğan, özel üretim dükkan dana bacon ve nefis cheddar peynir’den yapılan Dükkan Burger midenize bayram ettirmekle kalmıyor, bütçenize de avantaj sağlıyor!

İstanbul Dükkan Burger Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT