Dünya Devlerini Birleştiren Menü: Kombine

Dünya Devlerini Birleştiren Menü: Kombine

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Devlerini Birleştiren Menü: Kombine

30 Haziran 2013 tarihine kadar tüm satış kanallarında geçerli olacak kampanya yağsız, sağlıklı, günlük hamuru ve taptaze malzemeleriyle tüm Enfes ve Sezar pizza çeşitlerinde geçerli olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 10, 2014

Little Caesars’dan Türkiye’de bir ilk… Pizza ve Cips birarada.

Little Caesars ülkemizde bir eşi daha olmayan yeni Kombine menüsü ile pizza severlerin aklını başından alıyor. Dünyanın en güçlü yiyecek - içecek markalarından Pepsi ve Ruffles işbirliğiyle pizza ve cipsi ilk kez aynı menüde sunan Little Caesars, 30 Haziran 2014 tarihine kadar 1 orta boy pizza, 1 litre Pepsi ve 1 paket Ruffles’ı yalnızca 17.90TL’ye pizza severlerle buluşturuyor.

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, yepyeni Kombine Menüsü ile pizza keyfine ve sektöre farklı ve yeni bir boyut getiriyor. Üstelik dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri olan Little Caesars’ın bu yeni kampanyası, yine dünyanın en büyük içecek - yiyecek markaları Pepsi ve Ruffles işbirliğiyle gerçekleşiyor.

Harika bir birliktelik sağlayan Pizza ile Ruffles cipsi sektörde ilk kez bir araya getiren Little Caesars, bu yaratıcı menüsünü Pepsi ile taçlandırarak yepyeni bir lezzet kombinasyonu oluşturuyor.

Üstelik cips ve pizzanın uyumlu lezzetiyle akılları baştan alacak Little Caesars; orta boy pizza, 1 litre Pepsi ve 1 paket Ruffles’tan oluşan Kombine Menü’sünü yalnızca 17.90 TL’ye pizzaseverler ile buluşturuyor.

30 Haziran 2013 tarihine kadar tüm satış kanallarında geçerli olacak kampanya yağsız, sağlıklı, günlük hamuru ve taptaze malzemeleriyle tüm Enfes ve Sezar pizza çeşitlerinde geçerli olacak.

Little Caesars’ın diğer kampanya fırsatları ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adreslerinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT