Dünya Kadınlar Günü Kiva Bomonti’de Kutlanıyor!

Dünya Kadınlar Günü Kiva Bomonti’de Kutlanıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Kadınlar Günü Kiva Bomonti’de Kutlanıyor!

Kiva Bomonti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında misafirlerine zengin bir menü sunacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 3, 2017

Geleneksel mutfağın zengin lezzet yelpazesini İstanbul’a taşıyan Kiva, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirlerini özel bir programla karşılayacak. Kiva Bomonti’nin kadın şefi Deniz Şahin’in Anadolu mutfağından özenle seçtiği yemeklere, müzisyen Mine Mucur ile Grup Ayışığı’nın canlı müzik performansı eşlik edecek.

Kiva’da Yemekler de Müzik de Kadınlardan!
Kiva Bomonti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında misafirlerine zengin bir menü sunacak. Meyhanenin kadın şefi Deniz Şahin’in lezzetli sunumu, İzmir usulü yoğurtlu acı atomdan Antakya usulü humusa, çıtır soğan eşliğinde mercimek dondurmadan geleneksel Çerkez tavuğuna Kiva’nın onlarca imza mezesiyle başlayacak. Sıcak başlangıçlarda tereyağlı yaprak ciğer ve atom (kokoreç) iştah kabartacak. Ana yemekte konuklara, meşe kömüründe közlenmiş patlıcan ve biber ile etli abagannuş sunulacak. Menünün tatlı eşlikçisi ise Isparta tahini ile tatlandırılmış çıtır kabak tatlısı olacak.

Kiva’nın Kadınlar Günü özel programının müzikleri de kadınlar tarafından yapılacak. Programda, bir kuşağın “Mine abla” olarak tanıdığı; Barış Manço’nun Adam Olacak Çocuk programının piyanisti ve müzisyen Mine Mucur ile Grup Ay Işığı sahne alacak. Dört kadın sanatçıdan oluşan Grup Ayışığı, Mine Mucur’un piyanosuna ritim, kanun ve ud ile eşlik edecek ve keyifli bir müzik ziyafeti sunacak.

Kiva’nın, içecek seçenekleri eşliğinde sunulacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programı, KDV dahil 145 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Rezervasyon için: Kiva Bomonti: 0212 296 20 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT