Dünya Mutfağınının Türkiye’deki Yeni Adresi Maximus

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Mutfağınının Türkiye’deki Yeni Adresi Maximus

Dinamik ve genç bir mekan olan Maximus, haftanın her günü 07.00 – 21.30 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2013

Dünya mutfağının Türkiye’deki son gözdesi Maximus Maslak’da ilk şubesini açtı! Minimalist şıklığı yansıtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyonu, güler yüzlü servis anlayışı, dünya mutfağından örnekler sunan lezzetli ve doyurucu menüsü ile Maximus konuklarına Maslak Nurol Plaza'da hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 3 sene önce take-out conseptinde kurulan Maximus, yemeğin lezzet ve sunumunun büyük önem taşıdığı ‘fine-dining’ restaurant conseptini en sağlıklı, steril ve hızlı bir şekilde müşteriye ulaştırma amacından yola çıkıp artan müşteri talebi karşısında restaurant-lounge conseptinide uygulamaya başladı. Dünya mutfağının seçme menüsüyle hizmet vermeye başlayan Maximus 120’nin üzerinde çeşidi barındıran menüsünün yanı sıra butik catering hizmeti de veriyor. Menüde, pizzalar, makarnalar, noodle'lar, birbirinden lezzetli hamburger ve özel et çeşitleri, tadına doyum olmaz sandviçler, doyurucu ve göz alıcı kahvaltı menüleri, leziz balık çeşitleri ve özel tarifleri ile hiçbir yerde bulamayacağınız tatlılar yer alıyor.

Maximus yaz günlerinde formunu korumak isteyenleri de unutmamış. Salataya yeni bir lezzet anlayışı getiren Taze Dağ Kekikli Ezine Peynir Salatası, Ispanaklı Mercimek Salatası, Köz Patlıcanlı Salata gibi çeşitleri ile hafif kalorili lezzet arayanlar için bire bir.

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Maximus hazırladığı çok özel menüsü, senelerin deneyimi ve farklı mutfak kültürlerini bir araya getirdiği tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor. Muhteşem müzikler eşliğinde yenilen doyurucu ve lezzetli yemeklerin yanında herkes kendi damak zevkine hitap eden alkollü içecekleri de bulabiliyor.

Dinamik ve genç bir mekan olan Maximus, haftanın her günü 07.00 – 21.30 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.

www.maximus-restaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT