Eataly’den Yılbaşi İçin Farkli Hediye Alternatifleri

Eataly’den Yılbaşi İçin Farkli Hediye Alternatifleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eataly’den Yılbaşi İçin Farkli Hediye Alternatifleri

Eataly, yeni yıl sofralarımıza lezzet katacak paketler hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2016

Her bütçeye ve her zevke uygun bu paketlerin içinde yok yok. Pastırmadan yerli yabancı peynirlere, lokumlardan kuruyemişlere birbirinden çekici lezzetleri Eataly’nin lezzet paketlerinde bulmak mümkün. Eataly’nin, yeni yıla özel hazırladığı farklı tat ve sürprizlerden oluşan “yılbaşı hediye paketleri” ile siz de sevdiklerinizi mutlu edebilir, onlara lezzetli bir deneyim hediye edebilirsiniz.

Yılbaşı döneminde içi çeşit çeşit lezzetlerle dolu paketler insana ayrı bir neşe veriyor. Rengarenk sofraların ve mutlu bir yılbaşı gecesinin habercisi bu lezzetler, Eataly ile yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor. İtalya’nın dört bir yanından özgün lezzetleri misafirlerine sunan Eataly, yeni yıla ağzının tadıyla girmek isteyenler için birbirinden lezzetli yılbaşı paketleri hazırladı. Her bütçeye ve her damağa hitap eden paketlerin içinde ise yok yok. Üstelik yılbaşı havasına erken girmek istiyorsanız, bu paketleri sevdiklerinize hediye olarak da gönderebilir, onlara lezzetli bir deneyim hediye edebilirsiniz.

Zeytinyağı, makarna, geleneksel yılbaşı keki panettone, pesto sosu gibi gerçek İtalyan lezzetlerinden oluşan 6 farklı hediye paketi, Aralık ayı boyunca Eataly’de sizleri bekliyor.

Lezzet düşkünlerinin yaşam alanı Eataly’den özel hediye paketleri Lezzetli makarnalar ve bu makarnalar ile kullanmak için uygun nefis makarna sosundan oluşan paket Italian Red, yılbaşını geleneksel İtalyan lezzetleriyle karşılıyor. (45 TL)

Eataly’nin ’’İyi Ye İyi Yaşa’’ ilkesinden yola çıkarak oluşturulan Eat Better Live Better yılbaşı paketi; makarnalar, lezzetli soslar, balzamik sirke, yaban mersini marmeladıyla yılbaşında eşsiz bir damak keyfi yaratıyor. (65 TL)

İtalya’nın yılbaşı keyfi panettone keki, beyaz çikolata, tatlı şekerlemeler ve kahveden oluşan Dolce Vita paketinde zevk düşkünlerini şımartan lezzetler yılbaşı hediye paketi yer alıyor. (95 TL)

Küçük bir İtalya kaçamağı yapmak isteyen sevdikleriniz için makarna, özel soslar, yaban mersini marmeladı, dört peynirli risotto, balzamik sirke ve İtalya’nın geleneksel yılbaşı keki panettoneden oluşan İtalian Escape yılbaşı hediye paketi. (125 TL)

Özel makarna ve soslar, panettone keki, zeytinyağı, mantarlı risotto ile yılbaşına tatlı bir giriş yapmasını istedikleriniz için tüm özel lezzetler Bella Vita paketinde toplanıyor. (160 TL)

Party paketinde kuru baklava, chialı kraker, yaban mersini marmeladı, cantuccini, şekerlemeler ve beyaz çikolata bir araya gelerek tatlı bir hediye paketini oluşturuyor. (80TL)

Yeni yıla muhteşem tatlar eşliğinde girerken, hem kurumsal hediye arayışlarınız için hem de sevdiklerinize içinden lezzet fışkıran bir hediye vermek istiyorsanız, Eataly’nin lezzet paketlerine göz atmanızda fayda var.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT