Eataly’nin Sağlık Dolu Yeni Lezzet Durağı “Insalateria” Açıldı!

Eataly’nin Sağlık Dolu Yeni Lezzet Durağı “Insalateria” Açıldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eataly’nin Sağlık Dolu Yeni Lezzet Durağı “Insalateria” Açıldı!

Insalateria menüsünden seçilecek salata içerisine marine tavuk, somon ya da bonfile eklenerek üzerine ek olarak taze/kuru meyve, kuruyemiş, sos, sebze ve peynir çeşitleri ilave edilebiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 12, 2016

Dünyaca ünlü İtalyan Restoran zinciri Eataly İstanbul, sağlıklı ve doğal beslenme mottosuyla sağlıklı beslenme alışkanlığını yaşam tarzı haline getiren misafirlerini yeni açılan fit lezzet noktası “INSALATERIA” ‘da buluşturuyor.

“İyi, Temiz ve Adil” yemek ilkesiyle hizmet veren Eataly İstanbul, sağlıklı yaşamın püf noktalarını sunmak için fit cafe konseptinde hazırlanan yeni lezzet noktası Insalateria’nın kapılarını açıyor. Eataly’nin Executive Şefi Claudio Chinali ve ünlü spor hocası Murat Bür’ün hazırladığı özel menüsüyle Insalateria’da dileyen misafirler kendi tabaklarını diledikleri kombinasyonlarla kendileri yaratabiliyor.

Spor eğitmeni Murat Bür’ün içeriklerini hazırladığı vanilyalı yoğurt, kuru üzüm ve taze ananastan oluşan Eataly Granola, esmer ekmek arasında füme somon, roka, köz patlıcan ve sarımsaklı labneli sandwich Pane Nero, chia light süt, taze orman meyveleri ve sosu karemalize soğan eşliğinde servis edilen Budino Chia menüde yer alan seçenekler arasında. Insalateria lezzetden ödün vermeden sağlıklı beslenmeyi tercih edenler, formunu korumaya özen gösterenler ve spor önce/sonrası egzersizlerini bütünleyici alternatifler arayan kişiler için lezzetli ve düşük kalorili lezzetleri tek bir menüde topluyor.

Eataly İstanbul bünyesinde hizmet veren INSALATERIA, sağlıklı yaşamın keyfini sürmek isteyenlerin yeni buluşma noktası olacak!

FIT BAR; INSALATERIA

Insalateria menüsünden seçilecek salata içerisine marine tavuk, somon ya da bonfile eklenerek üzerine ek olarak taze/kuru meyve, kuruyemiş, sos, sebze ve peynir çeşitleri ilave edilebiliyor. Günün özel lezzetlerini denemek isteyen misafirler şefin günlük çorba seçimini tercih edebiliyorlar. Ayva reçelli karamelize cevizli yoğurt ve karışık meyve salatası da menüde yer alan lezzetler arasında. Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez lezzetlerinden Granola ve müsli ister süt, istenirse de Eataly’nin günlük üretilen manda yoğurduyla hazırlanarak sunum yapılıyor. Menü içecek seçimleriyse taze sıkılmış meyve suları, Eataly manda yoğurdundan üretilen ev yapımı ayran ve detoks içeriklerinden oluşan Insalateria sağlıklı yaşamı destekleyen lezzetli seçenekleri misafirlerine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT