Efe Balık'ta Soğuk Denizlerden Sıcak Tabaklara

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Efe Balık'ta Soğuk Denizlerden Sıcak Tabaklara

Deniz lezzetleri baharatın tadı ile daha lezizleşiyor, doğu ile batının güzel bir sentezi olarak kurgulanmış, farklı ama unutulmayacak tad...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2011

14.11.2011

“Bakırda Deniz Tarağı, Sübye, Midyeyi Denedinizmi? ”

Birbirinden lezzetli balık ve meze çeşitleri ile iddialı olan EFE BALIK, Yeşilköy marinada; çok kısa sürede ünlülerin, sosyetenin, iş adamların ve müdavimlerinin uğrak yeri haline geldi. Muhteşem deniz manzarasını, Yunan ve Rebetika müzik eşliğinde taptaze balık çeşitlerinin yanında Girit’den Cunda’ya, Cunda’dan İstanbul’a uzanan zengin meze çeşitleriyle lezzetin de sınırlarını zorluyor.?

İstanbul’un merkezi bölgelerindeki yoğunluktan biraz olsun uzaklaşmak isteyenler, EFE BALIK’ a geliyor; lezzeti sohbetle, huzuru manzara ile tadıyor. Kendine has özel spesiyalleriyle dikkat çeken mekanda, öyle bir tad varki Bakırda Deniz Tarağı, Sübye, Midye, sunum başlı başına iştah açıcı! Hafif çukur, kalaylı bakır tepside tüm deniz ürünleri sarımsak, hafif mideyi yormayan, az baharat ve bol tereyağı ile sunuluyor.

Deniz lezzetleri baharatın tadı ile daha lezizleşiyor, doğu ile batının güzel bir sentezi olarak kurgulanmış, farklı ama unutulmayacak tad.

Doğum günleri, iş yemekleri ve özel kutlamalar için, vazgeçilmez mekanınız olacak olan EFE BALIK sizlere özel menüleri ile de gözde mekanınız olacak… Ben şık ve rahat bir ortamda ailem yada arkadaşlarımla, yemeğe gitmek istiyorum yada sevgilimle romantik bir ortam istiyorum diyorsanız, EFE BALIK Restaurant'ına mutlaka uğrayın…

EFE BALIK Restaurant, aynı anda 150 kişiye Balık çeşitleriyle kusursuz servis sunabilen, uzman personeli, damak tadında bırakan güzel tatlarıyla, kaliteli servisi ile, İstanbul’un en seçkin mekanların dan. Balık lezetlerinin yanında kendine has değişik tatlı sunumlarıyla lezzetini dağıtan restoran, çok yakında şube sayılarını da artırıp tüm İstanbul’a ulaşmayı hedefliyor.

Efe Balık Restaurant Bir Kişilik 65.00 – 75.00 TL. Arası

Adres:Yeşilköy Mah. Rıhtım Cad. No:20 Yeşilköy – İstanbul
Telefon: 0212 662 22 13-15
Web: www.efebalik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT