Egzotik Toprakların Eşsiz Kakaoları Divan’ın Chocolat D’origin Serisinde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Egzotik Toprakların Eşsiz Kakaoları Divan’ın Chocolat D’origin Serisinde

Divan, dünyanın en iyi kakaolarını yüksek oranda kullanarak yarattığı Chocolat d’Origine serisinin yeni yorumu ile gerçek çikolataseverlere doğal lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2011

25.04.2011

Sizin Çikolatanız Nereli?

Divan, dünyanın en iyi kakaolarını yüksek oranda kullanarak yarattığı Chocolat d’Origine serisinin yeni yorumu ile gerçek çikolataseverlere doğal lezzetler sunuyor.

Egzotik ülkelerde yetişen, dünyanın en iyi kakaolarının yüksek oranda kullanıldığı Chocolat d’Origine serisi, sizi daha önce keşfetmediğiniz, egzotik toprakların eşsiz tatlarıyla buluşturuyor. Cava, Gana, Madagaskar, Ekvator ve Dominik Cumhuriyeti gibi farklı coğrafyaların kakaolarıyla hazırlanan bu yeni seri, zengin ve özgün aromaları ile sizi kışkırtıcı bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Uzak ülkelerin birbirinden leziz meyvemsi, baharatlı, çiçeksi tatlarından oluşan bu özel serinin bu seneki yıldızları % 40 kakao oranı ile Jivara, % 66 kakao oranıyla Equator, %64 kakao oranı ile Domican Republic, %68 kakao oranıyla Ghana ve %64’lük kakao oranıyla Madagascar.

Yepyeni ambalajları ve yorumuyla Divan’ın bu seneki Chocolat d’Origine serisi, tüm Divan Pastaneleri’nde 55 gramlık tabletlerde satışa sunuluyor. Bu muhteşem lezzetlerin satış fiyatı ise sadece 6.95 TL.

Alın, tadın, çikolatanızın nereli olduğuna kendiniz karar verin.

Divan Pastanesi Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT