El Beso'da Brunch Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri El Beso'da Brunch Zamanı

El Beso Restaurant & Club’da, Boğaz manzarası eşliğinde brunch yaparken, güzel bir güne merhaba demenin keyfini yaşayın…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2011

27.10.2011

El Beso Restaurant & Club’da, Boğaz manzarası eşliğinde brunch yaparken, güzel bir güne merhaba demenin keyfini yaşayın…

El Beso Restaurant & Club, Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde keyifli saatler sunarken, sizleri farklı lezzetler ile buluşturuyor. Özenle seçilmiş tatları keşfederken, klasikten uzak, modern ve bir o kadar da yalın dekorasyonu ile kendinizi evinizde hissettiren El Beso Restaurant & Club’da Pazar günleri brunch’a davetlisiniz.

El Beso Restaurant & Club, ev yapımı ekmekleri ve reçelleri, peynir çeşitleri, mevsime uygun hazırlanmış taptaze tartları ve tatlı çeşitleri ile geniş bir brunch menüsü sunuyor. Formda kalmayı tercih edenler için mevsim meyvelerinden hazırlanmış seçenekler, sıcak ve soğuk gurme tatlar, brunch misafirlerini güzel bir güne hazırlıyor.

El Beso Restaurant & Club’da, eşsiz tatları denemeniz ve büyülü bir manzara ile bir arada yaşamanız için tek yapmanız gereken 0212 287 57 59 numaralı telefondan ya da elbeso@elbeso.com.tr e-mail adresinden markanın yetkililerine ulaşmak.

Adres: Muallim Naci Cad. No:64/D Kuruçeşme İstanbul
Telefon: 0212 287 57 59
Web: www.elbeso.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT