Elite World Hotels’den Unutulmaz Yılbaşı Programları

Elite World Hotels’den Unutulmaz Yılbaşı Programları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Hotels’den Unutulmaz Yılbaşı Programları

Elite World Hotels doyasıya eğlenebileceğiniz ve sürprizlerle dolu unutulmaz yılbaşı programları hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2017

Elite World Hotels, Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel, Güneşli Basın Ekspres yolu üzerindeki Elite World Europe Hotel ve Van’daki Elite World Van Hotel’de, doyasıya eğlenebileceğiniz ve sürprizlerle dolu unutulmaz yılbaşı programları hazırladı.

Elite World zincirinin yeni halkası Elite World Europe Hotel, ilk yılbaşı etkinliği için sürprizlerle dolu bir gece hazırladı. Konukların doyumsuz bir gece yaşayacağı gecede Türk pop müziğinin sevilen çifti Eda ve Metin Özülkü hem kendi şarkılarını hem de birbirinden güzel güncel ve nostaljik parçaları seslendirecek. Eda ve Metin Özülkü’nün yanısıra DJ performansı ve yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı oryantal şov da konuklara eşsiz dakikalar yaşatacak.

Elite World Europe Hotel’de Havaii Balo Salonu’nda gerçekleşecek yılbaşı balosunun kişi başı fiyatları limitsiz içki seçeneği dahil 249 TL’den başlıyor.

Şehrin merkezi Taksim’de yılbaşı kutlamak isteyenler için özel programlar sunan Elite World İstanbul Hotel, hem eğlence hem de eşsiz lezzetlerin yer aldığı yılbaşı gala menüleri ile yılbaşı akşamı misafirlerini ağırlayacak.

Sınırlı sayıda misafirin katılabileceği yılbaşı gecesinde, ünlü caz sanatçısı İlham Gencer yılbaşı özel repertuarı ile müzik severleri bir araya getiren Jazz Company’de sahne alacak. İlham Gencer ile Jazz Company yılbaşı program fiyatı 180 TL.

Elite World İstanbul Hotel Lalezar Balo Salonu’nda ise Çisem ve Active Orkestrası konuklara doyumsuz bir müzik ziyafeti sunacak. Limitsiz içkinin dahil olduğu, oryantal şov ve sürpriz çekilişlerin yapılacağı balonun tüm paket bedeli kişi başı 400 TL.

Elite World İstanbul Hotel’in yılbaşı programlarına yönelik ayrıntılı bilgiye 0212 313 83 32-33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Elite World Van Hotel ise, yılbaşı gecesi için konuklara iki farklı alternatif sunuyor. Şehrin gözde mekanı One Bar’da gerçekleşecek müzik dolu bir partide sabaha kadar dans edebilir ya da dekorasyonuyla sarayları andıran Tuşba Balo Salonu’nda düzenlenecek yılbaşı balosunda zengin mönü ve canlı müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Yeni yılı hareketli DJ performansı eşliğinde eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyenler için One Bar’da düzenlenecek yılbaşı partisi kişi başı fiyatı 145 TL.

Tuşba Balo Salonu’nda Arif ve Orkestrası’nın canlı müzik performansının yanı sıra fasıl grubu ve oryantal şovla da zenginleşecek yılbaşı balosunun kişi başı fiyatı ise 185 TL.

Elite World Van Hotel yılbaşı rezervasyonları ve konaklamalı paket detayları için 0432 484 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT