Elite World Otelleri’nde İftar Sofraları

Elite World Otelleri’nde İftar Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Otelleri’nde İftar Sofraları

Elite World Otelleri iftar sofrasında birçok tatlı da misafirlere sunuluyor olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2016

Elite World Otelleri on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini, tasavvuf müziği eşliğinde açık büfe ve set menü olarak misafirlerinin beğenisine sunuyor. Elite World Otelleri şefleri tarafından Ramazan ayına özel hazırlanan; çavdar ekmeğinde bal kabağı çorbası, sıcak yaz akşamına soğuk bir lezzet katacak limon&limon tatlısı gibi ramazan ayına özel lezzetleri mutlaka denemenizi öneririz.

Şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World İstanbul ve Elite World Prestige Otel, Florya’da yer alan Elite World Business Otel ve Elite World Van Otel’in iftar menüleri, ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya, Executive Chef Kemal Şenel, Executive Chef Mahir Karataş ve ekipleri tarafından hazırlandı. Nefis iftariyelikler, salata çeşitleri, naneli yoğurt sos ile kıymalı ve peynirli su böreği, iç pilav ve sebzeli kuzu tandır, taze kekikli çoban kavurma gibi Türk mutfağının geleneksel lezzetleri, yaz sıcaklarında ferahlatan soğuk çorba, meyve ve tatlı büfesi, limitsiz çay, kahve, dondurma servisi Elite World Otelleri iftar sofrasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Özel sunumlu Bal Kabağı Çorbası
Elite World İstanbul Otel’de, Ramazan ayı için özel olarak hazırlanacak bal kabağı çorbası çavdar ekmeğinin içinde sunulacak. Lif yönünden zengin olması nedeniyle doyurucu etkisi olan bal kabağı çorbası ayrıca, sindirim sistemine de destek olurken, özel sunumu ile iftar sofrasında yer alıyor olacak.

Ferahlatan tatlı Limon&Limon
Elite World Otelleri iftar sofrasında birçok tatlı da misafirlere sunuluyor olacak. Farklı bir lezzet sunan, taze meyveyle hazırlanan Limon&Limon tatlısı Elite World sofrasının gözdelerinden biri olmaya aday.

Elite World Otelleri’nde unutulmaz iftar lezzetleri, kişi başı 50 TL’den başlayan menü alternatifleri ile sunuluyor olacak.

Detaylı bilgi için www.eliteworldhotels.com.tr internet sitesini ziyaret edebilir, 444 0 883 numaralı telefondan tüm Elite World Otelleri’ne ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT