Elite World Otelleri’nde Taze Otlar Şöleni

Elite World Otelleri’nde Taze Otlar Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Otelleri’nde Taze Otlar Şöleni

19 - 30 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Taze Otlarla Lezzet Şöleni etkinliğinde, faydalı, lezzetli taze otların tanıtılması ve unutulmaması için, taze otlarla yapılmış hafif lezzetler beğeniye sunulacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2015

Düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleri ile de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez taze otlar ile hazırlanan özel menüsüyle lezzet ve sağlık sunuyor olacak. 19 - 30 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Taze Otlarla Lezzet Şöleni etkinliğinde, faydalı, lezzetli taze otların tanıtılması ve unutulmaması için, taze otlarla yapılmış hafif lezzetler beğeniye sunulacak.

Elite World Otelleri, Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel’de yer alan The Brassarie Restoran’da, Florya’daki Elite World Business Otel’de yer alan L’oliva Restoran’da, Van’daki Elite World Van Otel’de yer alan Tepe Ocakbaşı Restoran’da, Taze Otlarla Lezzet Şöleni etkinliğiyle taze otlarla hazırlanan yemekleri misafirlerine sunuyor olacak.

Etkinlik boyunca menüde, taze otlarla baharatlandırılmış sebze çorbası, portakallı, cevizli ve nar taneli taze ıspanak salatası, taze sarımsak soslu sızma zeytinyağında deniz börülcesi, kişnişli ve taze mantarlı sebze güveci, ızgara balkabaklı, pancarlı, mozzarella üzerinde karides trio, limonlu zerde gibi lezzetler yer alıyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT