Elite World Otellerinde Terasta İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Otellerinde Terasta İftar Keyfi

Elite World Otelleri onbir ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini fasıl müziği eşliğinde farklı mekân alternatifleriyle misafirlerin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2011

18.07.2011

Elite World Otelleri onbir ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini fasıl müziği eşliğinde farklı mekân alternatifleriyle misafirlerin beğenisine sunuyor.

Elite World Prestige Otel “Teras Gardenya Restoranda etkileyici İstanbul manzarasına karşı fasıl müziği eşliğinde her damak zevkine göre özenle hazırlanan iftar menüleri ve sürprizleri ile keyifli bir ramazan geçirebilirsiniz. Nefis serpme iftariyelikler, günün çorbası, zeytinyağlılar, salatalar, Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetli yemekleri, geleneksel tatlı çeşitleri, çay veya kahve ikramı, limitsiz meşrubat ve şerbet servisinin olduğu iftar menüsü kişi başı 45TL’den başlıyor. (kdv dahil).

Elite World İstanbul Otel’de Executive Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından hazırlanan nefis iftariyelikler, zengin zeytinyağlı ve salata çeşitleri, cevizli ev yapımı erişte gibi lezzetli garnitürler ve kuzu tandır, sebzeli piliç, levrek buğulama gibi Türk mutfağının lezzetli yemekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor. Ramazan’ın vazgeçilmezi; güllaç, cevizli ev baklavası, ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı, samsa lokma, şekerpare gibi tatlı çeşitleri ve içinizi serinleten meyve salatası, kavun, karpuzun yer aldığı iftar büfesinin kişi başı fiyatı 55 TL (kdv dahil).

Elite World Prestige Otel, Executive Şef Mithat Yalçınkaya ve ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli alternatifler ile misafirlerine unutulmaz iftar sofraları sunuyor. Geleneksel iftar sofraları leziz iftariyeliklerle açılıp kıymalı talaş böreği, patatesli kır gözlemesi gibi ara sıcaklarla devam edecek. Ana yemek olarak hünkar beğendi, pazılı piliç kapama, kayısılı kuzu tandır gibi alternatifler sunulurken incir tatlısı, fıstıklı keşkül, tel kadayıf, fırın sütlaç, cevizli güllaç damakları tatlandıracak. Nezih bir ortamda unutulmaz iftar büfesinin kişi başı fiyatı 45 TL (kdv dahil).

Elite World Otelleri, Ramazan coşkusunu çalışanlarıyla ve iş arkadaşları ile paylaşmak isteyen şirketler için de birbirinden lezzetli, geleneksel tatların bulunduğu özel iftar menüleri hazırladı. Nezih otantik bir ortamda huzurlu bir iftar için 10 kişiden 300 kişiye kadar ideal mekan alternatiflerinden yararlanabilirsiniz. Gruplara özel menü çeşitleri ve rezervasyonlar için;

Ramazan 2011

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:40-42 Taksim İstanbul
Telefon: 0212 313 83 83 - 0212 297 13 13
Web: www.eliteworldhotels.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT