En Güzel Anılarınıza Ev Sahipliği Yapıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Güzel Anılarınıza Ev Sahipliği Yapıyor

360Entertienment Group’un yeni mekanı 360istanbul East, Moda’da İstanbul’un en ayrıcalıklı manzarasını, yaz düğünü hayali kuran ve rüya gibi bir düğünle evlenmek isteyen çiftlere bu en özel gecelerini unutulmaz kılmak için sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 16, 2012

16.03.2012

Eğer siz de hayatınızın en romantik “EVET”ine hazırlanıyorsanız...

Hayatınızda yeni bir başlangıç sizi bekliyor... Sevdiğiniz insanla yollarınızı birleştirmek için hazırlanıyor ve ilk iş düğününüz için hayal ettiğiniz mekanı arıyorsunuz... Sevdikleriniz ile paylaştığınız güzel bir anı ile bu özel gününüzü birlikte kutlamak istiyorsunuz. Sizin hayalinizde keyifli, eğlenceli ve şık bir düğün töreni ile yeni hayatınıza başlamak ise kendinizi 360istanbul East’in romantizmine bırakın. 360istanbul East’in muhteşem manzara ve atmosferinde EVET demek için hazırlanın.

360Entertienment Group’un yeni mekanı 360istanbul East, Moda’da İstanbul’un en ayrıcalıklı manzarasını, yaz düğünü hayali kuran ve rüya gibi bir düğünle evlenmek isteyen çiftlere bu en özel gecelerini unutulmaz kılmak için sunuyor. 360istanbul East, Adalar’dan başlayıp tarihi yarımada üzerinde mola veren ve Haydarpaşa Garı’nın tüm tarihi güzelliğini yansıtan geniş perspektifteki manzarası ile mükemmel bir atmosfer sunarken siz hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceksiniz.

Hem gösterişli hem de sade bir tören mi istiyorsunuz? Zengin menüsüyle yemekli düğün mü tercih edeceksiniz yoksa kokteyl mi? Tüm sevdiklerinizle kutlama yapıp arkadaşlarınızla eğlenmeye after-party ile devam etmek mi istiyorsunuz? Havuz başında olsun istediniz ama 12.katta İstanbul’un Adalar manzaralı bir havuz başını hayal bile edemiyor musunuz? Tercihiniz ne olursa olsun 360istanbul East, şık ve modern tasarımı, muhteşem manzarası, lezzetli menüleri ve istediğiniz konsepti uygulayabileceğiniz yaklaşımı ile hayalinizdeki kutlamayı sunuyor...

360istanbul East’i ziyaret ettiğinizde Anadolu yakasının büyüleyici manzarasında, bu özel gününüzü sevdikleriniz ile doyasıya kutlayacağınızı ve hayallerinizin düğününe yaklaştığınızı hissedecekseniz.

360istanbul East
Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31 Kadıköy - İstanbul
0212 251 10 42

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT