En Güzel Maniyi Yaz, Özsüt’ten Güllacı Kap

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Güzel Maniyi Yaz, Özsüt’ten Güllacı Kap

Özsüt, Ramazan’ı eğlenceli bir yarışmayla renklendiriyor. Ramazan ayı boyunca haftada üç gün devam edecek olan yarışmada yapmanız gereken sadece Özsüt’ün Facebook sayfasına içinde “Özsüt” geçen bir mani yazmak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2011

08.08.2011

Özsüt, Ramazan’ı eğlenceli bir yarışmayla renklendiriyor. Ramazan ayı boyunca haftada üç gün devam edecek olan yarışmada yapmanız gereken sadece Özsüt’ün Facebook sayfasına içinde “Özsüt” geçen bir mani yazmak. Günün sonunda en çok “beğeni” alan maninin sahibi, Özsüt tarafından bir kilo güllaç ile ödüllendiriliyor.

İftar sofralarının “tatlı” misafiri Özsüt, Ramazan’a özel yarışmasıyla gününüzü de eğlenceli hale getiriyor. Yarışmada tek yapmanız gereken Özsüt’ün Facebook sayfasına içinde “Özsüt” geçen bir mani yazmak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, saat 00.00’dan 16.00’ya kadar en çok “beğeni” alan maninin sahibi Özsüt’ten bir kilo güllacın sahibi oluyor.

Ramazan ayı boyunca haftanın üç günü düzenlenecek olan yarışmanın kazananları, yarışma bittikten hemen sonra, gün içinde Facebook üzerinden açıklanıyor.

Özsüt’ün Ramazan’a özel güllaç çeşitleri “geleneksel” ve “frambuazlı” olmak üzere iki çeşitte sunuluyor. Frambuazlı ya da geleneksel güllacı tercih ederek Ramazan’ı “ağız tadıyla” geçirebilirsiniz.

Siz de Özsüt’ün Facebook duvarına en “beğenilen” maniyi yazarak hem eğlenceli vakit geçirebilir, hem de Özsüt’ün enfes güllacından kazanabilirsiniz.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT