En Hafif Menü Pera Palace’ta

En Hafif Menü Pera Palace’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Hafif Menü Pera Palace’ta

Özel paket menü isteyenler için toplam 620 kalorilik, sadece 79 TL’ye satın alınabilecek bir menü de yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 2, 2015

Pera Palace Hotel Jumeirah, vitamin ve protein açısından zengin ve sağlıklı yiyeceklerden oluşturduğu Vitality Menüsü’yle kendinizi hafif hissetmenizi sağlıyor. Şehir hayatının stresli ortamı ve alınan gıdalarla yorgun düşen bedeninizi, Pera Palace Hotel Jumeirah’ın Vitality Menüsü’ndeki özel lezzetlerle arındırabilirsiniz. Sağlıklı yiyeceklerle kendinizi daha enerjik ve dengeli hissetmenizi sağlayacak Vitality Menüsü’ndeki lezzetler, kalori hesabıyla beslenenlere de hitap ediyor.

Menüde 100 kalorilik soğuk domates çorbasından 160 kalorilik enginar ve roka salatasına, 190 kalorilik taze baharatlı ızgara piliç göğsünden 168 kalorilik taze mevsim meyveleri salatasına kadar birbirinden hafif ve lezzetli seçenekler yer alıyor.

Özel paket menü isteyenler için toplam 620 kalorilik, sadece 79 TL’ye satın alınabilecek bir menü de yer alıyor.

Ayrıca Pera Palace Hotel Jumeirah’ın Vitality Menüsü’nde birbirinden lezzetli ve sağlıklı mio meyve suları bulunuyor. Kanser savaşçısı özelliğe sahip mini ıspanak, avokado ve bal ile hazırlanan Yeşil Çay, yüksek lif, bakır ve E vitamini içeren, armut, kırmızı elma ve zencefille hazırlanan Armut Enerjisi gün boyunca zinde ve sağlıklı hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca Elma Detoksu, Nihai Şekil, Pancar Mania gibi farklı lezzetlerin buluşturulduğu meyve suları da hazırlanıyor. Bio meyve sularının fiyatı 16 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT