En Lezzetli Aşurenin Adresi Bolulu Hasan Usta

En Lezzetli Aşurenin Adresi Bolulu Hasan Usta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Aşurenin Adresi Bolulu Hasan Usta

Aşure ayı olarak da bilinen Ekim ayında bolluk ve bereketin simgesi aşurenin en lezzetli adresi Bolulu Hasan Usta oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2016

Anadolu’nun her köşesinden getirilen doğal malzemelerle hazırlanan aşuresi ile Bolulu Hasan Usta, herkesin ağzını tatlandırmaya devam ediyor. Aşure ayı olarak da bilinen Ekim ayında bolluk ve bereketin simgesi aşurenin en lezzetli adresi Bolulu Hasan Usta oluyor.

Her yörenin kendine özgü gelenekleriyle bütünleştirdiği, bereketin sembolü olan aşure, Bolulu Hasan Usta’nın 35 yıllık deneyimiyle birleşerek eşsiz bir tada dönüşüyor. Aşure yapımı için tüm malzemeler doğal ve katkısız olarak Anadolu’dan Bolulu Hasan Usta’nın tarifinde buluşmaya geliyor.

Antep’ten buğday, Uşak’tan şeker, Isparta’dan gülsuyu, Malatya’dan kayısı ve Mersin’den kuşüzümü getirilerek Bolulu Hasan Usta’nın özel tarifiyle yapılan aşureler, Nazilli’den gelen cevizlerle süsleniyor. Aşure içerisinde yer alan kuru üzüm, kuru incir, portakal kabuğu, tarçın ve susam da Bolulu Hasan Usta’nın lezzet farkını ortaya koyuyor.

Hem görüntüsü hem de lezzetiyle gönülleri fetheden aşureyi tatlının ustasından ailecek yemek isteyenlere Bolulu Hasan Usta’da porsiyonluk ve aile boyu paketler de sunuluyor. Ev yapımı tadında bol malzemeli aşure keyfi yaşamak isteyenler Bolulu Hasan Usta şubelerinden, 444 4 248 numaralı telefondan veya www.bhu.com.tr adresinden sipariş verebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT