En Özel Pişirme Teknikleriyle Günaydın’dan Spesiyal Lezzetler!

En Özel Pişirme Teknikleriyle Günaydın’dan Spesiyal Lezzetler!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Özel Pişirme Teknikleriyle Günaydın’dan Spesiyal Lezzetler!

Steakhouse konseptinin öncülerinden Günaydın, et konusundaki uzmanlığı ve en yüksek kalitedeki ürünleri ile misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2017

Hafızalara kazınan birçok lezzetin yaratıcısı Günaydın Steakhouse, spesiyalleriyle de farkını ortaya koyuyor. Günaydın’ın spesiyal ürünleri arasında yer alan paylaşımlık olarak sunulan ‘Chateau Filet’ ön plana çıkıyor. ‘Chateau Filet’nin hazırlanışında, lezzetini koruyabilmek için bonfile öncelikle ızgarada yüksek ateşte mühürleniyor. Daha sonra dilimlenen bonfile, kemik içerisinden pişirilerek çıkarılmış sıcak ilik suyu ve tereyağı karışımıyla, ısıtılmış düküm tavada istenilen derecede pişiriliyor ve ardından deniz tuzu, roka ve kızarmış ekmekle birlikte servis ediliyor.

Günaydın Steakhouse, et severler için özenle hazırladığı lezzetleri ve konforlu atmosferi ile keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT