Envai Çeşit Kahve Aromaları Denemeye Var Mısınız?

Envai Çeşit Kahve Aromaları Denemeye Var Mısınız?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Envai Çeşit Kahve Aromaları Denemeye Var Mısınız?

Siz de hem lezzetli kahve çeşitlerini tatmak hem de samimi ortamda yer almak isterseniz, ENVAİ’ yi keşfedin.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 24, 2015

Şehrin tam merkezinde açılan, envai çeşit kahve aromaları, samimi dekorasyonu, bol muhabbeti ile sizleri müptelası yapmaya aday olan ENVAİ keşfetmenizi bekliyor.

Butik kahve dükkanlarının revaçta olduğu bugünlerde ENVAİ, farklı çeşitlerdeki kahve aromaları, samimi dekorasyonu ve sıcak servisiyle sizleri müdavimi yapacak. Bir topluluk yaratma fikriyle ortaya çıkan ENVAİ; envai karakterden insanı, envai çeşit muhabbette birleştirirken, kahveyi bahaneden öteye geçirmiyor. Aslolan paylaşmaktır! mottosuyla yola çıkan ENVAİ farklı tarzlardaki müzikleri eşliğinde ve kahve çeşitleriyle müptelası olacağınız bir yer olmaya aday.

İster mis gibi kahve kokusuyla güne başlayabileceğiniz, ister öğlen minik bir kaçamak yapabileceğiniz, ister bilgisayarınızı kapıp günü geçirebileceğiniz bir yer olan ENVAİ, birbirinden lezzetli ev yapımı kek ve çörekleriyle de damağınızda tatlı bir tat bırakacak. Farklı yörelerden harmanladıkları kahve çekirdekleriyle kendilerine ait özel aroma karışımlarını yaratan ENVAİ’ nin “CafEnvai” si sizi müptelası haline getirecek.

Yakın zamanda dergi ve internet radyosuyla da aktif olacak olan mekanda, isteyen yazısını yazabilecek, isteyen kendi programını yapabilecek, isteyen de kahvesiyle muhabbete dahil olabilecek.

Siz de hem lezzetli kahve çeşitlerini tatmak hem de samimi ortamda yer almak isterseniz, ENVAİ’ yi keşfedin.

Adres: Gayrettepe mah. Süleyman Bey Sok. no:1/2C Beşiktaş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT