Eskilerden Günümüze Ramazan Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eskilerden Günümüze Ramazan Lezzeti

Günün çorbası ezan ile birlikte servis edilirken, masalarda Tunus Hurması ve çeşitli iftariyelikler ile mutfak ekibi tarafından özel hazırlanmış ev yapımı kaymak rulosu ve bal servis edilecektir..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 16, 2012

İstanbul Marriott Hotel Asia Ramazan ayı boyunca Orange Southern Mediterranean Grill’ in zengin açık büfesinde seçkin lezzetleri sizlerle buluşuyor.

Zeytin ve hurma yine vazgeçilmez, sıcacık Ramazan pidesi yine başköşede… Misafirlere verilecek olan, unutulmaz geleneklerden “Diş Kirası” hediyeleri ile eski Ramazanlar yeniden canlanıyor.

Günün çorbası ezan ile birlikte servis edilirken, masalarda Tunus Hurması ve çeşitli iftariyelikler ile mutfak ekibi tarafından özel hazırlanmış ev yapımı kaymak rulosu ve bal servis edilecektir..

Tema olarak Anadolu Mutfağı ve Osmanlı motifleri uygulanacatır. Fırınımızdan özel olarak hazırlanmış pide, Adana & Urfa kebap çeşitleri her gün serviste olup büfemizde günlük değişen Anadolu'ya özgü tatlar, Türk Mutfağı’ nın zeytinyağlı ve soğuk mezeleri ile yöresel hamur işi örnekleri sunulacaktır.

Eski Ramazanlar’ın sıcaklığını yaşacayağınız zengin açık büfe, ev yapımı şerbetler, taze meyve suları, meşrubat, pide-ekmek çeşitlerinden oluşan iftar yemeğiniz kişibaşı 89 TL.

İstanbul Marriott Hotel Asia'da Ramazan davetleriniz için hazırlanmış Sultan menülerinden birini seçerek havuz başında veya özel salonlarımızda Ramazan' a özgü bir ziyafet yaşayabilirsiniz. (55 TL+KDV’ den başlayan fiyatlar.)

İftar davetlerinizde İstanbul Marriott Hotel Asia ayrıcalığı için 0216 570 00 38' i arayabilirsiniz.

www.marriotthotels.com

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT