Esma Sultan'dan Muhteşem İftar Lezzetleri

Esma Sultan'dan Muhteşem İftar Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Esma Sultan'dan Muhteşem İftar Lezzetleri

Türk mutfağının lider temsilcisi The Marmara Taksim bu yıl da iftar yemekleriyle kendinden çok söz ettirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 16, 2014

Ramazan coşkusunu, The Marmara Taksim Hotel’de, Executive Şef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şeflerin hazırladığı muhteşem iftar sofralarıyla, şehrin kalbi Taksim manzarası eşliğinde yaşayabilirsiniz.

Türk mutfağının lider temsilcisi The Marmara Taksim bu yıl da iftar yemekleriyle kendinden çok söz ettirecek.

Misafirlere özel tasarlanmış açık büfede zengin iftariyelik, zeytinyağlı çeşitleri ve soğuk başlangıç yemekleri, Ramazan boyunca 6 değişik komposto ve şerbet çeşitleri, 35 çeşitten fazla tatlı seçeneği, ev yapımı dondurma ve sorbelerle konukları ferahlatacak.

Nostaljik bir lezzet olan Osmanlı usulü Karsambaç, konuklara Eski İstanbul’u anımsatacak. Geleneksel biçimiyle büyük mermer bir havanda kırılmış buzla sunulan Karsambaç, istek doğrultusunda güllü, portakallı, pekmezli ve meyveli çeşitleriyle damakları şenlendirecek.

Bu muhteşem lezzetlerin hepsi büfedeki meyve suları, KDV dahil 95 TL. 0-6 Yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş çocuklara yüzde 50 indirimli fiyatlarla konuklara sunulacak.

The Marmara Taksim’den Ev Yapımı Lezzetler
Açık mutfak konseptinde gözlerinizin önünde hazırlanan taş fırında pişirilen ev yapımı taze Ramazan pidelerinin yanı sıra, kıymalı, peynirli, pastırmalı, sebzeli, kapalı Karadeniz pide çeşitleri, ev yapımı fırında güveçler ve tadına doyum olmayacak börek çeşitleri de menüde yer alacak. Taş fırında pişirilmiş kuzu tandır ise doyumsuz lezzetiyle damağınızı şenlendirecek. Ayrıca döner istasyonunda ramazan ayı boyunca The Marmara Taksim’in kendine özgü meşhur döneri servis edilecek.

İftar yemeğinden sonra meşhur The Marmara Taksim’in ev yapımı kavrulmuş ve öğütülmüş Türk kahvesinin tadı damağınızda kalacak.

İftar davetleriniz için
Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ünlü şeflerin hazırladığı çok özel banket menüleri açık büfe ve set menü çeşitleri olarak hazırlandı. İftar set menüleri 35€ + KDV, Açık Büfe iftar menüleri ise 45€ + KDV’ den başlayan fiyatlarla servis edilecek.

Medine Hurması ve Fesleğenli Tarçınlı Spesiyal Çikolatalar Chocolate Shop’ta
The Marmara Taksim’in girişinde tümüyle yenilenmiş Chocolate Shop, ramazan boyunca birbirinden lezzetli ve ünlü çikolata, pasta ve tatlıları ile konuklarını bekleyecek. Ev yapımı 65 çeşit çikolata, 12 çeşit pasta, badem ezmesi, lokum çeşitleri ve daha pek çok çeşit lezzet Ramazan boyunca satışa sunulacak. Bu yılın en çok konuşulacak ürünleri arasında yer alacak lezzetiyle çikolataya batırılmış Medine hurması ve fesleğenli tarçınlı spesiyal çikolatalar ise değerli konukları için özel olarak hazırlanacak.

Esma Sultan’dan Muhteşem İftar Lezzetleri
The Marmara Esma Sultan, Boğaz’a nazır yemyeşil bahçesi, denizden ulaşıma imkân tanıyan iskelesi, açık mekanda en az 200 kişilik oturma düzeni ile iftar keyfi sunuyor. Tüm yemekleri “ Ziyafetlerin Sihirbazı’ ünvanını kazanmış Executive Şef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şefler hazırlayacak. Esma Sultan’ın Ramazan lezzetlerini kişi başı 65 € + KDV’den başlayan fiyatlarla tadabilirsiniz.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT