Etiler’de Alaturka Rüzgârı

Etiler’de Alaturka Rüzgârı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Etiler’de Alaturka Rüzgârı

Lezzet ve eğlenceyi bir arada sunulduğu Etna Steak Alaturqua, uygun fiyatları, kalitesi ve deneyimli kadrosu ile misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmaya devam ediyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 2, 2016

Ulaşılabilir lüksün adresi Etna Steak, Alaturka konseptiyle Etiler'de eğlence ve lezzeti bir arada sunmaya devam ediyor. Yazın gözde mekânı Etna Steak, oryantalist çizgileri ve kırmızılara bürünen iç mekân dekorunu yansıttığı alaturka konseptinde, sürpriz eğlenceler ve bunlara ek olarak özlediğiniz fasıl ziyafetini sunarak kış akşamlarına renk katacak.

Boğazın en güzel mekânlarından Sortie’nin içinde yer alan Etna Steak, kış sezonu için yeni konseptiyle Etiler’e taşındı. Etna Steak Alaturqua ismini alan mekân, sunduğu kendine has lezzetlerin yanı sıra fasıl, solist, dansöz ve DJ performansı ile soğuk kış akşamlarında alaturka eğlenceyi misafirlerine yaşatacak.

Boğaz manzarasında yemek yemenin pahalı olduğu anlayışını ortadan kaldıran Etna Steak, alaturka konseptiyle de ulaşılabilir lüksün adresi olmaya devam ediyor.

Kış Aylarında İçinizi Isıtacak
Lezzet ve eğlenceyi bir arada sunulduğu Etna Steak Alaturqua, uygun fiyatları, kalitesi ve deneyimli kadrosu ile misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Serdar Uşaklı önderliğindeki Etna Steak Alaturqua, alaturka anlayışını yeniden yorumlayarak postmodern tarzı yansıtacak. Yeni konseptiyle sezon boyunca farklı temalarda düzenleyeceği gecelerle, soğuk kış ayında misafirlerinin içini ısıtacak. Eğlence dünyasının iddialı isimlerinin sahne alacağı Etna Steak Alaturqua, şimdiden Etiler’in en gözde mekânı olmaya aday.

Lezzetin Alaturkası
Menüsünde organik ve taze lezzetlere yer veren Etna Steak, yaz dönemi boyunca misafirlerine başarılı bir şekilde hizmet verdi. Dünya lezzetlerinin harmanlanmasıyla oluşturulan “Bonfile ile köftenin düğünü” ve Uzakdoğu lezzeti olan sushinin Türk akranı “Bonfile Sushi” yaz döneminin en ilgi çeken lezzetleri oldu. Kendine has lezzetlerini “alaturka” konseptine de uyarlayan Etna Steak Alaturqua, müşterilerine keyifli bir akşam vaad ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT