Ev Davetleri İçin Bu Fırsat Kaçmaz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ev Davetleri İçin Bu Fırsat Kaçmaz

Sofranızda pizzanın yanı sıra makarna, salata ve tatlılara da yer vermek istiyorsanız Pizza Hut’ın geniş alternatiflere sahip menüsünden seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2012

27.03.2012

Arkadaşlarınızı davet edeceğiniz akşam yemeği için mutfakta saatler geçirmek istemiyorsanız Pizza Hut’ın özel menüleri imdadınıza yetişiyor. Pizza Hut’ta 2 kişilik orta boy pizza ve 1 litre Coca-Cola 13,90 TL, 3 kişilik büyük boy pizza ve 1 litre Coca-Cola 17,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. 444 6 555’i arayarak ya da www.pizzahut.com.tr’yi tıklayarak siparişinizi verebilir, sevdiklerinizle lezzetli bir sofranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Pizza Hut, arkadaşlarınızı davet edeceğiniz akşam yemekleri için ideal bir çözüm sunuyor. Pizza Hut’ta 2 kişilik orta boy pizza ve 1 litre Coca-Cola 13,90 TL, 3 kişilik büyük boy pizza ve 1 litre Coca-Cola ise 17,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Klasik pizzalarda ve evlere serviste geçerli olan bu çarpıcı menüleri kaçırmayın.

Sofranızda pizzanın yanı sıra makarna, salata ve tatlılara da yer vermek istiyorsanız Pizza Hut’ın geniş alternatiflere sahip menüsünden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Tulum Peynirli Roka Salatası, Tavuklu ve Mantarlı Tagliatelli, Sebzeli Fusulli, Penne Arabiata ve daha birçok seçenek Pizza Hut’ta lezzet avcılarını bekliyor.

Sipariş vermek için tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT