Ev Yapımı Burger Burger@’ten

Ev Yapımı Burger Burger@’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ev Yapımı Burger Burger@’ten

Damak tadınıza özel, güvenilir, sağlıklı ve lezzet dolu bir seçim için Burger@ şubelerine uğramayı unutmayın…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 27, 2015

Tamamen yerli sermaye ile geliştirilen Burger@, Türkiye’nin “ev yapımı burger” anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Burger@, annelerin içini rahatlatacak titizlikte hazırlanan, Türk damak tadına uyarlanan doyurucu menüleri ve özgün dekorasyonu ile sıcacık bir atmosferde iştahınızı kabartacak seçenekler sunuyor.

Dünya çapında lider markaların ülkemize getirmiş olduğu burger restoran zincirlerinin aksine ev yapımı burger anlayışı ile fark yaratan Burger@, burgera uyguladığı yorumlarla kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Günlük hazırlanan taze burger ekmekleri ve yüzde yüz doğal ve katkısız etleri ile kişiye özel alternatifler sunulan Burger@ menüleri, annelerin çocukları için hazırladığı ev yapımı burgerlerin damakta bıraktığı tadı aratmıyor.

Türkiye’nin ilk burger şefi tarafından hazırlanan menüleriyle, alışageldiğimiz burgerlara fark yaratacak olan Burger@’in menülerinde, her damak tadına özgün zengin burger çeşitleri mevcut. Burger@ menülerinde yer alan Et Burger, Chef’s Special Burger, Tavuk Burger, Steaks ve Çıtır Çıtır atıştırmalıklarıyla iştahınızın kabarması adına tüm sınırları zorluyor. Burger@ burgerleri, anne burgerlerinden aşina olduğumuz lezzeti, doyurucu büyüklükte ve dünya çapında rağbet gören farklı soslarıyla harmanlayarak, damağınızdan silinmeyecek tatlar bırakıyor.

6 şubesi ile 2013 yılında hizmet vermeye başlayan ve İstanbul’un en güzel noktalarına konumlanan Burger@, franchising ile büyümeye devam ediyor. Burger@’ in başarısı, gıda sektöründe yıllardır üst yönetimde bulunan 4 marka kurucusunun toplamda 75 yıllık deneyiminden geliyor. 2015 yılında 30 şube hedefi olan Burger@, tüm müşterilerini mutlu edecek sürprizler ile müdavim sayısını gün geçtikçe arttırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT