Evita Arjantin’de Tango Rüzgarı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Evita Arjantin’de Tango Rüzgarı

Arjantin mutfağından lezzetler sunan Evita Arjantin Restaurant “Tango Rüzgarları” konseptli gecelerinin ilkini 25 Şubat 2011`de “Arjantin Tango Gecesi” adı altında düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 25, 2011

25.02.2011

Taksim Cartoon Hotel’in çatı katında, açılır cam duvarları ve çatısı ile muhteşem ay ışığı manzarası eşliğinde misafirlerine Arjantin mutfağından lezzetler sunan Evita Arjantin Restaurant “Tango Rüzgarları” konseptli gecelerinin ilkini 25 Şubat 2011`de “Arjantin Tango Gecesi” adı altında düzenliyor.

Arjantin kültürünün kuşkusuz dünyaya en büyük katkısı TANGO dansıdır. Dans eden, tangoya tutkuyla bağlanan insanların ortak duygusu artık onsuz bir hayat olmayacağı üzerinedir. Tutku, hüzün, ve kırmızının dansıdır TANGO...

Düzenlenecek bu özel gecede sizleri Arjantin Mutfağından seçme lezzetlerle hazırlanmış ve damaklarınızda unutulmaz lezzetler bırakacak bir mönü bekliyor. Rozbif ve Emmantel peyniri ile başlayıp,ızgara sucuk ile devam eden mönüdeki ızgara etler de Arjantin usulü ve özel kurutulmuş…Amor Rosa ile tamamlanan bu mönüye Arjantin şarapları da eşlik ediyor.

“Arjantin Tango Gecesi” nde İlkan & Buket çifti dansları ile izleyenleri adeta büyülüyecek. 25 Şubat Cuma akşamı tüm tango hayranlarını bekliyoruz.

Kişi başı fiyatımız 65.00 TL.

Adres: Tarlabaşı Bulvarı No: 36–38 Cartoon Hotel üstü Taksim İstanbul
Telefon: 0212 297 21 78 - 79
Web: www.evitarestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT