Ezberbozan’da Greek ve Türk Fasıl Geceleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ezberbozan’da Greek ve Türk Fasıl Geceleri

Dekoru, ambiyansı ve kalitesi ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Balmumcu’daki Ezberbozan Bistro, pazar akşamları Buzuki Uğur ve Grubu’nun sahne alacağı Greek&Türk Fasıl geceleri ile yine bir ezberi bozmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 3, 2010

3 Aralık 2010

Dekoru, ambiyansı ve kalitesi ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Balmumcu’daki Ezberbozan Bistro, pazar akşamları Buzuki Uğur ve Grubu’nun sahne alacağı Greek&Türk Fasıl geceleri ile yine bir ezberi bozmaya hazırlanıyor. Balmumcu’da Sabah-atv binası yanında hizmet veren Ezberbozan Bistro, alışılmış eğlence günleri olan cuma ve cumartesi haricinde pazar gecesi canlı müzik yapan tek mekân olması ile fark yaratacak.

Saat 19:30’da başlayacak olan eğlencede, Buzuki Uğur ve Grubu Greek ve Türkçe şarkılarla konuklara keyifli saatler yaşatacak. Fix olarak belirlenen mönüde meze çeşitleri, ara sıcaklar, ızgara çipura, meyve ve sınırsız yerli içki mevcut. Siz de pazar akşamı ne yapalım diye düşünüyorsanız doğru adres Ezberbozan Bistro.

Greek&Türk Fasıl Gecesi
Pazar Akşamları 19:30
Fix mönü : 75 TL

Adres: Barbaros Bulvarı 151 Sabah-Atv Binası Yanı Balmumcu Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 266 41 41


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT