Ezberleri Bozan Bir Steakhouse Grıll Branché Restaurant & Lounge

Ezberleri Bozan Bir Steakhouse Grıll Branché Restaurant & Lounge

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ezberleri Bozan Bir Steakhouse Grıll Branché Restaurant & Lounge

Yepyeni ve sofistike bir ızgara kültürü konseptiyle Grill Branché Restaurant & Lounge, klasik steakhouse anlayışına başka bir boyut kazandırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2018

Kalıplaşmış steak restoranlarından farklı olarak sofistike Avrupai bir restoran deneyimi sunan ve Ataşehir Watergarden'da yer alan Grill Branché, başlangıçlardan ana yemeğe, salatalardan tatlılara dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini usta şeflerin yorumuyla misafirlerine sunuyor.

Trakya ve Balıkesir yörelerinde yetişen dana ve kuzuların her biri tek tek özenle restoran için seçiliyor ve burada özel dry age dolaplarında dinlendiriliyor. Etteki ideal yağ dağılım oranının bir göstergesi olan mermerimsi dokuyu misafirlerin bizzat görebilmesi için tüm etler açık mutfak önünde bulunan özel dolabında sergileniyor. Dry Age yönteminde ise bu kaliteli etler ideal sıcaklık ve nem oranında sabitlenerek 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde kuru yaşlandırma sistemiyle dinlendiriliyor. Böylece 21. günün sonunda et yumuşacık oluyor ve masaya ağızlarda dağılan bir kıvam ve hafızalara kazınacak cinsten bir lezzet ile geliyor.

4,5 saat ağır ateşte pişmiş “Asado”dan, bütün olarak pişirilip masada servis edilen “Kuzu Kafes” ve tümü dinlendirme dolabında bekletilmiş, uzman kasap ekibinin ellerinden çıkan “Steak”lere kadar farklı ve özel et menüsüyle etten vazgeçemeyenlerin damaklarında kalıcı izler bırakmaya hazırlanıyor. Dünyadaki farklı disiplinlerden ve kültürlerden esinlenerek oluşturulan başlangıçların yanı sıra; somon, deniztarağı ve karidesten oluşan menüsüyle deniz ürünleri tutkunlarına da hitap ediyor.

Grill Branché’nin et severler için özel olarak hazırladığı “Branché Burger”, klasikleşmiş hamburger algısını bambaşka bir boyuta taşıyor. Köfteye eşlik eden; ılık Brie Peyniri, demi-glace sos, kırmızı soğan reçeli, biberiye ve limonlu aioli, kaz ciğeri ve siyah trüf, Fransız Brioche ekmeği arasında masada özel bir servisle sunuluyor.

Türkiye ve dünyadan özenle seçilerek derlenen 160'a yakın şarap çeşidinin yer aldığı özel kavıyla dikkat çeken Grill Branché Restaurant & Lounge, sanat tablolarının süslediği duvarları ve mimarisinden gelen özel ambiyansı ile keyifli bir deneyim vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT