Fairmont'tan İhtişamlı Yılbaşı

Fairmont'tan İhtişamlı Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fairmont'tan İhtişamlı Yılbaşı

Fairmont Quasar İstanbul, 2017’yi keyifle uğurlarken, yeni yılın ilk saatlerini unutulmaz kılacak bir programla, ilk yeni yıl kutlamasında misafirlerine muhteşem seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2017

Şehrin en merkezi noktalarından Mecidiyeköy’de yer alan Fairmont Quasar İstanbul, 2017’yi keyifle uğurlarken, yeni yılın ilk saatlerini unutulmaz kılacak bir programla, ilk yeni yıl kutlamasında misafirlerine muhteşem seçenekler sunuyor.

Fairmont Quasar İstanbul, şef Umut Karakuş’un yönetimindeki Aila’da ve yerel lezzetlerin yanı sıra uluslararası klasikler sunan Stations’taki keyifli yılbaşı kutlama seçenekleriyle, şimdiden yeni yılınıza farklı bir renk getiriyor.

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla misafirlerini eşsiz bir deneyime davet eden Fairmont Quasar İstanbul, 2017 yılını keyifle uğurlarken 2018’in ilk saatlerini unutulmaz kılacak programlarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türk mutfağının lezzet mirasını Le Cordon Bleu Le Grand diplomalı şef Umut Karakuş’un imzasıyla konuklarına sunan Aila, yeni yılı Türk lezzetleriyle ve muhteşem bir ambiyansla karşılamak isteyenlere ev sahipliği yapıyor.

Misafirlerine yılbaşı gecesinde lezzet yolculuğu vaat eden Aila, humustan Çerkes ezmesine, pastırma turşusundan Nazuktan’a en sevilen mezelerinden favori ara sıcaklara, kebap, et ve deniz ürünü seçenekleri sunan ana yemeklerden Türk tatlılarına uzanan özel bir menü ve canlı müzik eşliğinde gecenize muhteşem bir dokunuş yapıyor. Aila’da yılbaşı kutlamasının 1 kadeh şampanya ve limitsiz yerli içecek dahil kişi başı fiyatı: 685 TL

Stations’ta yılbaşına ve yeni yılın ilk gününe özel dünya turu

Fairmont Quasar İstanbul, 31 Aralık akşamı Stations restoranda ise, dünya mutfakları arasında bir yolculuk imkanı sunuyor. Kaz ciğer terin, istiridye gibi klasiklerle başlayan yılbaşı yemeği, Asya mutfaklarından suşiler, saşimiler, wok ve noodle’ların yanı sıra, hindi dolması, ızgara istasyonları, hamur işi istasyonları gibi bölümlerle Batı mutfağına doğru ilerliyor.

Ekler, meyveli tartlar, pasta ve Verrrine bölümü ise, gecenin tatlı sonunu taçlandırıyor. Manuş-u Ala grubunun en güzel melodileri eşliğinde, küçük konuklara özel çocuk istasyonu ve eğlenceli aktiviteler ile Stations’ta harika bir aile yılbaşı yemeği, sizleri bekliyor. Dileyenler, yemekten sonra Ukiyo’daki partiye de katılabilir.

Stations’ta yılbaşı yemeği, 1 kadeh şampanya ve limitsiz yerli içecek dahil kişi başı fiyatı: 585 TL

Yeni yılı İstanbul’un en zengin brunch’ı ile karşılamak ve yılın ilk gününü dinlenerek geçirmek isteyenler ise, ertesi gün Stations Brunch’ta, buluşuyor. Dileyen konuklar ise, hem Stations yılbaşı yemeği hem de 1 Ocak günü brunch’ı içeren konaklamalı teklifleri inceleyerek, geceyi şehrin kalbinde, Fairmont odalarının konforu içinde geçirebilirler…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT