Farklı Bir Deneyim İçin “Sushi A La P.F. Chang’s”

Farklı Bir Deneyim İçin “Sushi A La P.F. Chang’s”

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Farklı Bir Deneyim İçin “Sushi A La P.F. Chang’s”

P.F. Chang’s müdavimlerinin sushi rüyası gerçekleşti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 21, 2014

P.F. Chang’s müdavimlerinin sushi rüyası gerçekleşti. Daha önce hiç sushi deneyimlememiş misafirlerin de bayıldığı lezzetler “Sushi a la P.F. Chang’s” menüsüyle iki aydır P.F. Chang’s dünyasında… Her zaman misafirlerine Çin Mutfağı’ndan ötesini vaat eden, Asya lezzetlerini Türk damak tadıyla başarıyla buluşturan P.F. Chang’s, artık zengin bir sushi menüsüne sahip. Birbirinden lezzetli alternatiflerin yer aldığı “Sushi à la P.F. Chang’s” menüsünde; sushi çeşitleri, aralarında P.F. Chang’s’in vazgeçilmez lezzeti Dynamite Shrimp’in de bulunduğu 8 çeşit Roll (Maki), sashimiler ve tempuralar yer alıyor. Sushiseverler, her kategoriden lezzetleri birbirinden farklı combolarla aynı tabakta deneme imkânı da buluyorlar.

P.F Chang’s; uzun zamandır beklenen sushi menüsüyle, yenilikçi lezzetlerde iddiasını sürdürüyor. Birbirinden lezzetli “Sushi à la P.F. Chang’s” menüsünde üç farklı kategoride sushi yer alıyor. Sushiler özel seçilmiş malzemelerle farklı biçim, renk, lezzet ve boyutlarıyla kombine ediliyor. Özenle hazırlanan sushi rolları, sade, natürel sunumları, kusursuz ve muhteşem görünüşleriyle adeta bir sanat harikasına dönüşüyor.

Dynamite Shrimp, Mongolian Beef, Chang’s Spicy Chicken ve fortune cookie gibi klasikleşmiş lezzetlere, yine bir klasik olmaya aday “Sushi à la P.F. Chang’s” de katılıyor. Heybetli beyaz atları, şık, zarif ve mistik atmosferiyle P.F. Chang’s tam bir yıldır “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar buraya gelmeyi istemeniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ilkesiyle hizmet vermeye devam ediyor.


P.F. Chang’s Etiler: (212) 358 60 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT