Fasıl Eşliğinde Geleneksel Balık Geceleri!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fasıl Eşliğinde Geleneksel Balık Geceleri!

Hilton İstanbul, nefes kesen Boğaz manzarası, enfes balık çeşitlerinin sunulduğu açık büfe deniz mahsulleri, canlı fasıl müziğinin en güzel şarkıları eşliğinde her Cuma sizleri Bosphorus Terrace Restaurant’a bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 27, 2011

27.10.2011

Bir İstanbul klasiği Hilton İstanbul, nefes kesen Boğaz manzarası, enfes balık çeşitlerinin sunulduğu açık büfe deniz mahsulleri, canlı fasıl müziğinin en güzel şarkıları eşliğinde her Cuma 19.00 - 23.00 saatleri arasında sizleri Bosphorus Terrace Restaurant’a bekliyor.

Eşsiz Boğaz manzarası, üstün hizmet anlayışıyla misafirlerine benzersiz bir hizmet sunan bir İstanbul klasiği Hilton İstanbul, artık bir gelenek haline gelen açık büfe deniz mahsulleri, canlı fasıl müziği ve keyifli ortamı ile Bosphorus Terrace Restaurant’da sizlerle buluşuyor. Her Cuma akşamı sınırsız rakı ve açık büfe balık lezzetleri eşliğinde canlı fasıl müziği ile Hilton Istanbul’da keyfinize keyif katacaksınız!

Tam istediğiniz şekilde pişirilecek taze balık çeşitleri, birbirinden lezzetli deniz mahsullerinin yanı sıra birbirinden leziz yemekler, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzet durakları olan mezeler ve tatlılar ile damak tadına düşkün misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

En keyifli fasıl müziği şarkıları ve Boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir sohbet ve unutulmaz bir İstanbul gecesi yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın... Bu keyfi sonbaharda da yaşamak çok keyifli olacak.

Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzaralı mekanı Bosphorus Terrace Restaurant’da açık büfe balık keyfi ve sınırsız rakı sadece kdv dahil kişi başı 95 TL!

Adres: Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye - İstanbul
Telefon: 0212 315 60 00
Faks: 0212 240 41 65
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT