Fauchon, Öne Çıkan Lezzetleriyle Şehirde Yaz Esintileri Yaşatıyor!

Fauchon, Öne Çıkan Lezzetleriyle Şehirde Yaz Esintileri Yaşatıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fauchon, Öne Çıkan Lezzetleriyle Şehirde Yaz Esintileri Yaşatıyor!

Fransız lüksünün sembolü haline gelmiş olan Fauchon, Zorlu Center’daki keyifli yerinde farklı lezzetleriyle öne çıkarken, sunumlarında da iddiasına devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 4, 2017

Başarılı ve lezzetli sunumlarıyla adından söz ettiren Fauchon, yaz menüsünde öne çıkardığı lezzetler ile şehirde Fransız yemek kültürünü özel dokunuşlarıyla sürdürüyor.

Misafirler, mevsimine, damak zevkine en uygun ve etkileyici gurme kreasyonları Fauchon imzasıyla deneyimliyor. Fransız gastronomik mükemmeliyetinin uluslararası elçisi olan Fauchon, Fransız, Türk ve Dünya mutfağından sunduğu seçkin lezzetlerle şehirde kalanlar için yazın unutulmaz bir parçası olacak. Fauchon’un yaz menüsünde avakadolu kinoa salatası, Fauchon tavuklu Sezar salatası, pembe soslu penne, Fauchon cheeseburger, kısır&karides ve tartin trio misafirlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Lezzetin yanı sıra renk uyumlarıyla da ayrı bir göz zevki yaşatan Fauchon, menüsünde sunduğu hafif lezzetlerle yaz esintileri yaşatıyor. Vazgeçilmez tatlıların durak noktası olan Fauchon, çeşitlilik sunduğu zengin yaz menüsüyle misafirlerini Zorlu Center’daki şık yerine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT