Filizler Köftecisi’nden Manzara, Lezzet Ve Çocuklara Özel Satranç Dersleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Filizler Köftecisi’nden Manzara, Lezzet Ve Çocuklara Özel Satranç Dersleri

Pazar günü ailece kahvaltı yapmak isteyen çocuklu aileler için özel olarak koordine edilen satranç kursu ise görülmeye değer.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2010

30 Kasım 2010

Filizler Köftecisi, İstanbul’un Anadolu yakasında 16 yıldır lezzetten taviz vermeden ve sahip olduğu çizgiyi koruyarak müdavimlerine ve Filizler’i yeni keşfedenlere hizmet sunan bir restoran. Ayda ortalama 35 bin kişiye İstanbul’un en leziz köftelerini sunan Filizler, tatlarının lezzetini ve yeni yerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Haftasonu brunch için hazırlanan menüsü ise tadılmaya değer. Pazar günü ailece kahvaltı yapmak isteyen çocuklu aileler için özel olarak koordine edilen satranç kursu ise görülmeye değer. Satranç öğretmeni eşliğinde 15 dakikalık eğitimler alan minikler hem lezzetli bir kahvaltı hem de eğlenceli vakit geçirecek. Brunch menüsünü 35 TL olarak belirleyen mekanda pazar brunch’ı yapmadan pazar gününe başlamayın.

Filizler Köftecisi Kız Kulesi karşısında yer alan yeni yerinde uygulanan brunch menüsü, hem tadılmaya hem görülmeye değer. Peynir, şarküteri, zeytin tepsilerinde yer alan farklı çeşitler, çilek, kayısı, vişne reçellerine ek tahin pekmez, bal ve terayağı taze ve iyi ürünlerden tercih ediliyor. Zeytinyağlı seçenekleri ise taze fasulye, biber dolması, yaprak sarma, patlıcan salatası ve şakşuka.

Filizler Köftecisi’nin özel fırınında hazırlanan açma, poğaça, simit, kruvasan, mini pizza ve böreklerin ise dumanları tütüyor. Farklı salata çeşitlerini de brunch menüsüne ekleyen Filizler Köftecisi’nde göbek, çoban, havuç, kırmızı lahana, semizotu, patates, domates-salatalık ve makarna salatası ile lezzete doyacaksınız. Sıcak olarak hazırlanan ve müşterilerinin tadımına sunulan sigara böreği, soslu sosis, tepsi böreği, makarna çeşitleri, pilav, garnili sebze piliç, tavuk şiş ve 16 yıllık geçmişin lezzeti Filizler Köftecisi köfte çeşitleri ile brunch menüsü zenginleştiriliyor. Son olarak sütlaç, krem karamel, şeker pare, cheese cake, browni, tremisu ve mevsim meyveleri ile pazar gününüzü tatlandırmayı amaçlayan Filizler Köftecisi sınırsız çay- kahve ile müşterilerine güzel ve lezzetli bir yaşatacak.

Satranç dersleri cuma, cumartesi ve pazar günleridir.

Adres: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Üsküdar / İstanbul
Telefon: 0216 343 45 49
Web: www.filizler.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT