Fornetti Çocuklara Kahvaltıyı Sevdiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fornetti Çocuklara Kahvaltıyı Sevdiriyor

Çocuğun okul çağlarında edindiği beslenme alışkanlıkları gelecekte de süreklilik gösteriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 9, 2011

09.09.2011

Okulların açılması ile birlikte çocukların beslenmesi de velilerin gündeminde farklı bir yere oturuyor. Çocuğun okul çağlarında edindiği beslenme alışkanlıkları gelecekte de süreklilik gösteriyor. Şimdi Fornetti, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunarak onlar için kahvaltıyı sevdirecek özel lezzetler sunuyor.

Rahat ev hayatından okula geçiş döneminde çocukların beslenmesinde görülen en sık değişiklik de kahvaltının gözardı edilmesi. Kahvaltı enerjinin tekrar alınabilmesi için en önemli öğün olarak karşımıza çıkıyor.Yapılan birçok araştrmada, kahvaltı yapan çocuğun sınıf içerisindeki başarısının daha fazla olduğu, problem çözme yeteneklerinin diğerlerine göre daha gelişmiş olduğu, kavrama yeteneklerinin daha iyi olduğu gözlenmiş ve kahvaltı yapan çocukların beslenme yetersizliğinden oluşan hastalıklara daha az yakalandıklarına rastlamamız mümkündür.

Fornetti’nin ürün yelpazesinde klasik tatların yanı sıra öğrencilerin seveceği yeni tatlar da bulunuyor. Beslenme çantasında en sık yer alan tahıl ürünü ekmeğin dışında, çocukların menüden sıkılıp faydası olmayan gıdalara yönelmemesi için Fornetti katkısız undan yapılan muhteşem lezzetleri ile onlara özel alternatif kahvaltı menüsü sunuyor. Küçüklerin sevimli arkadaşı Forny, sene boyu küçük dostlarını yalnız bırakmayacak, Kalsiyum ve Protein kaynağı Krem Peynirli XXL, Karbonhidrat ve enerji kaynağı Pizza Soslu Twist ve çikolatalı Mini, meyveli tatlar isteyenler için vişneli mini ile kahvaltı yapma alışkanlığını sevdirecek.

Krem Peynirli XXL: 1.50 TL
Pizza Soslu Twist: 1.75 TL
Visneli Mini: 15 TL / kg
Çikolatalı Mini: 15 TL / kg

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT