Frankie İstanbul'da Eğlen The Sofa Hotel'de Dinlen

Frankie İstanbul'da Eğlen The Sofa Hotel'de Dinlen

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Frankie İstanbul'da Eğlen The Sofa Hotel'de Dinlen

The Sofa Hotel ve eğlencenin kalbi Frankie İstanbul, yılbaşına özel misafirleri için dopdolu bir program sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2017

Şehrin cazibe merkezi Nişantaşı’ndaki konumuyla yoğun ilgi gören The Sofa Hotel ve eğlencenin kalbi Frankie İstanbul, yılbaşına özel misafirleri için dopdolu bir program sunuyor. Trendlerin yaratıcısı Frankie istanbul’da akıllarda yer edinecek lezzetlerin sunulacağı, Metin Arolat’ın sahne alacağı ve sürprizlerin geceyi taçlandıracağı eğlencenin ardından misafirler yorgunluğunu The Sofa Hotel’de atarak, yeni yılın ilk gününde Green Spa’da çiftler spa masajı ile kendini şımartacak.

Şehrin merkezindeki konumu ve ayrıcalıklı hizmetleriyle yoğun ilgi gören The Sofa Hotel ve boğaz manzaralı terası, akustik atmosferi, geleneksel lezzetleri yenilikçi anlayışla harmanlayan mutfağı ile İstanbul’un buluşma noktası olan Frankie İstanbul, yılbaşı için özel bir program hazırladı. Misafirlerini ödüllü kokteylleri ve özenle hazırlanmış tadım mönüsü ile ağırlayacak olan Frankie İstanbul, gece yarısı arifesinde sahnesini eğlencenin vazgeçilmez ismi Metin Arolat’a emanet edilecek.

Bu özel gece için hazırlanan Frankie menüsünde amuse bouche olarak yaban turp köpüğü ve raita soslu baby deniz tarağı, başlangıç olarak Alaska kral yengeç salatalık sarma , leziz narenciye hamur ile hazırlanan ördek ravioli ve ferahlatıcı kuşburnu sorbe zarif bir sunumla beğeninize sunuyor.

Ana yemekte dana yanak veya buharda pişmiş fener balığının damakta kalan lezzetini özel kardan adam tatlısıyla sonlandırırken Frankie Sahne‘de eğlencenize renkli şarkılarıyla Metin Arolat eşlik ediyor.

Şehrin merkezindeki konumuyla eğlence dolu gecenin ardından misafirlerini ağırlayacak olan The Sofa Hotel, ve Green SPA hizmeti yeni yılın ilk gününde misafirleri şımartacak. Frankie İstanbul ve The Sofa Hotel, 2018 yılına iz bırakan, hafızalarda uzun süre kalacak bir adım atmanız için sizi Nişantaşı’na davet ediyor.

Frankie İstanbul yılbaşı eğlencesi, The Sofa Hotel konaklama-kahvaltı, Green SPA’da Couple Masaj : Kdv Dahil 3450TL ...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT